Vodeći dionici turističke ponude Šibensko-kninske županije ponovo kreću u zajedničku kampanju

Turistička zajednica Šibensko-kninske županije okupila je vodeće dionike turističke ponude županije te potpisala sporazum o udruživanju za sezonu 2021. s ciljem promocije na emitivnim tržištima Europe.


Tako će već drugu godinu zaredom TZ grada Šibenika, TZ grada Vodica, NP Krka, NP Kornati, Tvrđava kulture Šibenik, JU Priroda Šibensko-kninske županije i TZ Šibensko-kninske županije sudjelovati u kampanji 'Take a walk with us'/'Prošetajte s nama'.  Sporazum o udruživanju za sezonu 2021. potpisan je na Tvrđavi Barone nakon višemjesečnih priprema.

Prošlogodišnja kampanja ostvarila je sjajne uspjehe, a mi nastavljamo dalje. Šibensko-kninska  županija ima veliki prirodni, kulturološki i gastronomski potencijal, a zajedničkim snagama to jesmo i možemo pokazati. Iznimno smo posvećeni razvoju turizma, a nastavak ove suradnje definitivno će nam olakšati prezentiranje županije u najboljem svjetlu ciljanoj publici, rekla je Željana Šikić, direktorica Turističke zajednice Šibensko – kninske županije.

'Take a walk with us' nastavak je uspješne i nagrađene prošlogodišnje kampanje koja je osvojila  prestižnu European Excellence Award nagradu u kategoriji najbolje marketinške kampanje s područja jugoistočne Europe. U snažnoj su konkurenciji finalista bili i Eurobank Bugarska/BBDO, ING Rumunjska/Zenith, Telenor Bugarska/Intelday i Erste Bank Srbija. Kampanja je bila fokusirana na privatnost, netaknutu prirodu i sigurno okruženje, a realizacija kreativnog dijela sugerirala je personalizirani pogled posjetitelja prema odabranim lokacijama u destinaciji.

Suradnja turističkih dionika županije iznimno je važna za nas i naše goste. Htio bih naglasiti da ovako pametno udruživanje za posljedicu ima jačanje turističke ponude, bilo kroz zajedničke kampanje, bilo kroz komunikaciju dionika koji razmjenom znanja i iskustva doprinose sveukupnom razvoju i konkurentnosti, dodao je Goran Pauk, župan Šibensko-kninske županije.

Kako je najavljeno, početak kampanje planiran je za kraj svibnja. Odabrana emitivna tržišta su Njemačka, Austrija, Poljska, Češka i Slovenija. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox