Vrhunski sirevi, naresci, umaci, tjestenine i nesvakidašnje slastice u Lidlovoj božićnoj ponudi

Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, svoju standardnu ponudu tijekom studenog i prosinca i ove je godine obogatio posebnom linijom proizvoda naziva Deluxe. Riječ je o 80-tak pomno odabranih domaćih ekskluzivnih proizvoda te europskih delikatesa, svih prehrambenih kategorija - od mliječnih i mesnih proizvoda do različitih slastica - koji svojom kvalitetom i posebnošću u blagdansko vrijeme pobuđuju radost i zadovoljstvo.

Linija proizvoda Deluxe već je tradicionalno dio božićne ponude u Lidlovim trgovinama diljem Europe. Svaka zemlja u kojoj Lidl posluje svoj deluxe asortiman pomno osmišljava i prilagođava potrebama i željama svojih kupaca i specifičnostima običaja i tržišta, sa željom da se u domove kupaca i kroz bogatstvo blagdanskog stola unese božićni duh.

Deluxe je kombinacija odabranih ekskluzivnih domaćih proizvoda i europskih delikatesa s iznimno uravnoteženim odnosom cijene i kvalitete. U Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske tako će se od četvrtka, 14. studenog, naći zaista nesvakidašnji i svečan proizvodni program - koji obuhvaća sve prehrambene kategorije, od mliječnih i mesnih proizvoda pa do najrazličitijih vrsta slastica.Raznolika paleta Lidlovih božićnih proizvodaU ovogodišnjoj Lidlovoj Deluxe ponudi, koju prati prepoznatljiva atraktivna i elegantna ambalaža, nalazi se pomno odabranih 80-tak proizvoda.

Među njima su poznati hrvatski sirevi, od kojih se posebno ističe hrvatski kozji sir, zatim meso divljači, file lososa, francuski meki sir s punjenjem, poznati talijanski pršut, razne začinjene tjestenine, francuski brie, mozzarella od bivoljeg mlijeka, cijeli niz talijanskih umaka od tartufa, tune i calabrese, božićni sladoledi, macadamia orasi, baklave s različitim punjenjima te čitav niz slastica i sastojaka za pripremu raznih blagdanskih jela.

Ovako osmišljenom Deluxe linijom proizvoda Lidl svoje kupce želi upoznati s vrhunskim proizvodima domaćih i europskih proizvođača, koji slikovito predstavljaju putovanje puno okusa, mirisa, luksuznih delicija, najboljih slatkiša i sastojaka za pripremu raznih blagdanskih jela. Umotani u maštovitu ideju, mogu poslužiti i kao sasvim jedinstven i prigodan božićni poklon za djecu, ali i odrasle. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox