Wine EnoGastro Vip Event

Dok se razni događaji i manifestacije otkazuju zbog korona-krize, Wine Vip Event i ove godine planira organizirati hvalevrijedne projekte u domeni turizma i ugostiteljstva. Nakon četiri godine i 17 uspješno organiziranih događaja, agencija RICERCA MERCATO dodatno je obogatila ponudu i sadržaj svojih evenata što je rezultiralo promjenom imena samog događanja- Wine Enogastro Vip Event.


Osnovni cilj ove međunarodne konferencije vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača/ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Kako bi taj cilj i ostvarili, Wine Enogastro Vip Event ovog će lipnja okupiti vrhunske vinare i vinogradare, enologe, edukatore i vodeće lokalne proizvođače gastronomskih delicija kako bi ih povezali s ugostiteljima, hotelijerima te turističkim djelatnicima.

Iako je u “novom normalnom” nepredvidljiost postala pravilo, a ne iznimka, RICERCA MERCATO ne smatra to opravdanjem da kompletan ugostiteljsko-turistički sektor prestane raditi na eudciranju i poboljšanju ponude i usluge. Upravo iz tog razloga ova lijepa priča ne staje niti tijekom ovih izazovnih vremena. Ova želja za poboljšanjem i napretkom hrvatskog ugostiteljstva, hotelijerstva i turizma općenito nije prošla nezamijećeno niti od strane Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske obrtničke komore i Hrvatske gospodarske komore koji su partneri događaja, a Ministarstva turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji.

Ovaj jedinstveni i drugačiji event održati će se u hotelima i restoranima koji imaju adekvatne otvorene i natkrivene terase i prostore kako bi se mogle zadovoljiti sve potrebne epidemiološke mjere. Ove godine, gradovi domaćini Wine EnoGastro vip eventa su:

  • Rijeka (02.06.2021)
  • Zadar (09.06.2021)
  • Poreč (17.06.2021)
  • Split (23.06.2021)
  • Zagreb (01.07.2021)

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku degustirati proizvode svih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju. Na samom kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.

Organizator se nada kako epidemiološka situacija neće onemogućiti održavanje ovih događanja i da će ovog lipnja uistinu biti kako je i rekao: svaki tjedan, event jedan! PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox