Za putovanje do Lastova ili Korčule treba izdvojiti i do 1300 kuna

Od prvog lipnja počinje se primjenjivati novi ljetni plovidbeni red s novim sezonskim cijenama, koje su 20 posto više kada je u pitanju nacionalni putnički brodar Jadrolinija, piše vjesnik.hr.

 

Tako će jednosmjerna karta od Splita do Supetra i Rogača na Šolti poskupjeti s 28 kuna na 33 kune, dok će prijevoz automobila na istim relacijama biti 160 kuna umjesto dosadašnjih 130 kuna. Ukoliko imate u planu ići automobilom do Visa, utoliko pripremite 370 kuna. Za Lastovo i Korčulu spremite 530 kuna i to u jednom smjeru, a uz ostale troškove putovanja iznos se može popeti do 1300 kuna do ovih otočkih bisera. Kako uspoređuje vjesnik.hr, avionska se karta do Londona može kupiti za manje od 1000 kuna.

Da su cijene previsoke smatra i direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Mili Razović, koji je kazao da Jadrolinija trebao voditi računa o tome kako bi zbog cijena mnogi mogli odsjesti u prvom slobodnom hotelu ili promisliti o ekonomičnosti i ne posjetiti ove srednjodalmatinske otoke, što posljedično utječe na ukupne turističke rezultate. (SJ)

 

Izvor: www.vjesnik.hr

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox