Zaboravio automobil pa će sad parking platiti 50.000 eura

Vozač automobila, koji je po svoj prilici rastresen, ostavio je svoj automobil u javnoj podzemnoj garaži u središtu Luxembourga i već pet godina ne dolazi po njega, što bi ga moglo stajati pedesetak tisuća eura, rekao je direktor garaže.

Ako želi odvesti automobil vlasnik mora platiti parkiranje za pet godina. Cijena za dan parkiranja je 26,90 eura, rekao je direktor za belgijsku agenciju Belga. Jedino što znamo jest da je njegov automobil ovdje već više od pet godina jer svaki dan popisujemo registracijske pločice svih automobila koji ostaju na parkiralištu, dodao je.

Uprava garaže, međutim, ne pomišlja zvati policiju jer je "auto propisno parkiran i vlasnik može doći po njega čim plati račun. Njegov nam automobil uopće ne smeta", rekao je.

Automobil, citroen BX registriran u Francuskoj, parkiran je na trećoj razini podzemne garaže koja ima 335 mjesta. Auto je prekriven debelim slojem prašine. Ako vlasniku račun bude previsok, uprava garaže ističe da postoji godišnja pretplata za 3.000 eura, što će mu omogućiti uštedu od 35.000. (Hina/jk)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox