Zagrebački velesajam tijekom travnja domaćin četiri srodna sajma

Od 17. do 21. travnja 2012. godine na Zagrebačkom velesajmu održat će se čak 4 srodna sajma: GRADITELJSTVO - 36. međunarodni sajam građenja i opremanja, BIAM - 21. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata, ZAVARIVANJE - 24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite te 54. međunarodni sajam OBRTNIŠTVA.

Zahvaljujući referentnom izložbenom dijelu i bogatom stručno-popratnom programu sajam Graditeljstvo je i u teškim privrednim vremenima nezaobilazno mjesto susreta svih čimbenika građevinskog sektora, koji su željni saznanja o novim proizvodima, tehnološkim rješenjima i poslovnim prilikama. I ove se godine tradicionalno održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Republike Hrvatske.

Biam i Zavarivanje

 Bienalni sajmovi BIAM i Zavarivanje svojom dugogodišnjom tradicijom i uspješnom organizacijom potvrdili su se kao najznačajniji poslovni događaj ove privredne grane u Republici Hrvatskoj. Uvjereni smo da će Zagrebački velesajam od 17.- 21. travnja 2012. biti nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača i stručnjaka ovih privrednih segmenata. U to vrijeme, na jednom mjestu njima će biti omogućen neposredan, opipljivi uvid u najnovija tehnološka rješenja na području alatnih strojeva, zavarivanja i antikorozivne zaštite.

Obrtništvo

54. Međunarodni sajam OBRTNIŠTVA najveći je i najznačajniji gospodarski događaj obrtničke struke i središnji poslovni događaj obrtnika, malih i srednjih poduzetnika u Republici Hrvatskoj. Zahvaljujući svojoj dugoj tradiciji ovaj Sajam postao je nezaobilazno mjesto i vrijeme intenzivnih poslovnih susreta proizvođača,  poslovnih ljudi i direktnih potrošača u ovoj branši. Sajam se i ove godine održava uz punu potporu Hrvatske obrtničke komore te Ministarstva poduzetništva i obrta.

Obrtništvo će obilovati stručnim skupovima, okrugli stolovima, poslovnim susretima, održat će se i savjetovanja, modne revije obrtničkih škola te prezentacije izlagača, demonstracije proizvoda i usluga. U sklopu ovog sajma treba istaknuti tradiconalni Hrvatski obrtnički forum – susret obrtnika i predstavnika Vlade Republike Hrvatske održat će 17.04.2012. na Zagrebačkom velesajmu.

Zagrebački velesajam će i ove godine orgnizirati dodjelu nagrade Ministarstva poduzetništva i obrta „Vrijedne ruke“ najboljem hrvatskom poduzetniku-izlagaču Sajma obrtništva 2012. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox