Završne pripreme u Shopping Centru Supernova Zagreb pred veliko otvaranje

Briefing za novinare, koji je jučer održan na lokaciji Shooping centra Supernova Zagreb, protekao je u znaku skorašnjeg otvaranja centra, koje je najavljeno za 22. svibnja 2014. godine. Okupljeni novinari tako su prvi imali priliku prošetati novim shopping centrom i pripadajućim shopping parkom te razgledati i pobliže se upoznati s detaljima centra koji će Zagrebu i okolici po prvi puta ponuditi koncept ciljane kupnje.

Centar se prostire na ukupno 30 000 m2 uključujući i 750 besplatnih parkirnih mjesta pred trgovinama centra te ukupno 300 parkirnih mjesta u garaži. Odlikuje ga jednostavnost u arhitekturi što kupcima omogućuje dobro snalaženje u prostoru i ugodan boravak. Dodatna prednost je i u tome što se nalazi u prirodnom okruženju između gradova Zagreba i Velike Gorice, s izravnim pristupom autocesti A3.

Interspar, Müller, dm, C&A, Mass i Deichman samo su neki od zakupaca koji će posjetiteljima omogućiti obavljanje ciljane i kompletne obiteljske kupovine, dok će razni dodatni sadržaji boravak u ovom inovativnom centru učiniti zanimljivim i ispunjenim.

Program otvaranja ovog inovativnog shopping centra započet će 22. svibnja u 10 sati na adresi Avenija Većeslava Holjevca 62, u Buzinu.

Raznovrstan i zabavan sadržaj otvaranja odvijat će se pod voditeljskom palicom Borisa Mirkovića te uz veliki koncert estradnih zvijezda Colonie i Jelene Rozge. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox