Zdravko Đogić imenovan novim članom Uprave tvrtke L’Oréal Adria-Balkan

Zdravko Đogić imenovan je novim članom Uprave i Direktorom operativnih poslova tvrtke L’Oréal Adria-Balkan.


Na svojoj novoj funkciji Zdravko Đogić zamjenjuje Kristiana Horvata koji preuzima poziciju Direktora transformacije poslovanja (Chief Transformation Officer) za cijelu Adria-Balkan regiju.

Zdravko Đogić bit će zadužen za operativno poslovanje tvrtke na devet tržišta regije što uključuje  planiranje, vođenje i nadgledanje svih operativnih aktivnosti kako bi se osiguralo učinkovito funkcioniranje održivog poslovanja tvrtke L'Oréal u Adria Balkan regiji.

Kao voditelj distribucije proizvoda, Zdravko Đogić se pridružio L’Oréal Grupi 2016. godine nakon dugogodišnjeg iskustva u financijskom i FMCG okruženju. Po dolasku u L'Oréal ubrzo preuzima ulogu direktora opskrbnog lanca Divizije proizvoda široke potrošnje. Na mjesto direktora operativnih poslova i člana Uprave tvrtke L'Oréal Adria-Balkan dolazi nakon dvogodišnjeg iskustva u sjedištu L'Oréal Grupe u Parizu, gdje je  radio kao Direktor logistike za srednju i jugoistočnu Europu zadužen za tržišta Njemačke, Austrije, Švicarske, Turske, Ukrajine, Rumunjske, Rusije te Adria-Balkan.

Zdravko Đogić je tijekom protekle dvije godine odigrao ključnu ulogu u unaprjeđenju učinkovitosti distribucijsko-logističke mreže u zemljama Europe te ostvario značajan doprinos raznovrsnim transformacijskim projektima (provođenje natječaja za logističke partnere, implementacija održivih rješenja u skladu s programom smanjenja CO2 emisija kao i razne programske te automatizirane sustave upravljanja logističkim procesima) za poboljšanje poslovanja, uključujući i tržišta Adria Balkan regije.

Ostajemo dosljedni našoj dugogodišnjoj posvećenosti održivom poslovanju, osiguravajući učinkovitu opskrbu i dobru suradnju s ključnim partnerima kako bismo i dalje pružili vrhunske proizvode i usluge  potrošačima u regiji– izjavio je Zdravko Đogić povodom imenovanja.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox