Zdravlje i ljepota - zajedno

U stalnoj potrazi za novim i boljim dermatološkim rješenjima svakih nekoliko godina se pojavi neki novi proizvod koji digne kvalitetu dermatoloških usluga na viši nivo, a zahvaljujući tvrtci DNA Tehnologies, odnedavno su na tršište stigli novi, vrlo kvalitetni proizvodi s čijim učincima će korisnici biti još zadovoljniji.


Riječ je o proizvodima koji sadrže polinukleotide identične onima iz ljudskog DNA, kojima je postignuta kompletna regeneracija kože – iznutra.

Tvrtka DNA technologies jedina je na tržištu uspjela proizvodima Vitten PN i Vitten PN Plus ponuditi tehnologiju na bazi polinukleotida – molekule gotovo identične ljudskom DNA.

Linija se sastoji od četiri „boostera“ kože – kolagenski i elastinski stimulans na bazi polikaprolaktona, stimulans rasta kose na temelju faktora rasta, sredstvo za regeneraciju kože na bazi polinukleotida i hidratizirajući proizvod na bazi hijaluronske kiseline.

Vlasnik Poliklinike Ribnjak dr. Milošević nam je predstavio prednosti ovih proizvoda.

Esencijalne bjelančevine nužne za kvalitetnu regeneraciju kože – polinukleotidi sastavni su dio ljudske DNA, a zahvaljujući izrazito snažnom utjecaju na regeneraciju, tretman je pogodan za različite vrste problema i različite dobne skupine.

Kod osoba u zrelijim godinama utječu na zaglađivanje kože, smanjenje površinskih bora i sužavanje proširenih pora, a kod mlađih osoba djeluju na smanjenje ožiljaka, ublažavanje akni i drastično poboljšanje teksture kože.

Odmah nakon tretmana počinje obnova oštećenih stanica kože, a učinak je vidljiv i do godinu dana.

Kokteli polinukleotida sadržani u visokokvalitetnim profesionalnim proizvodima „Vitten“ su pravo čudo.

Nazivaju ih i mezoterapijom protiv starenja.

Dr. Milošević ističe da su neka od iznimnih svojstava ovog revolucionarnog proizvoda izrazito snažno protuupalno djelovanje, poticanje rasta zdravih stanica i stvaranje ekstracelularnog matriksa.

Za razliku od trenutno dostupnih proizvoda na tržištu ovim je tretmanom moguće u samo nekoliko tjedana značajno smanjiti upalne procese i ujednačiti ten.

Prema riječima dr. Miloševića, već nakon prvog tretmana vidljivi su rezultati prvenstveno u vidu smanjenja ožiljaka i smirivanja akni, ali i u vidu poboljšanja elastičnosti kože, zaglađivanje borica, pa čak i brisanje podočnjaka i tamnih mrlja ispod očiju

U liniji se osim Vitten PN i PN Plus proizvoda, nalazi i Vitten Elastine – formula na bazi tekućeg PCL-a (polikaprolaktona), koja potiče proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u dubljim slojevima kože. Izvrstan učinak pokazuje na bore oko očiju, kao i na dublje bore na obrazima ili vratu, jer djeluje na stvaranje novih kolagenskih vlakana.

Hidratacija kože od izuzetne je važnosti kod svih dobnih skupina. Kod mlađih osoba pojačana hidratacija dubljih slojeva dovodi do brže regeneracije oštećene kože, a pacijentima zrelije dobi je potrebna dubinska nadoknada izgubljenog hijalurona.

Stoga među ključne proizvode u liniji spadaju i Vitten Hydro te Hydro Plus – namijenjeni hidrataciji i vraćanju elastičnosti kože.

Osim poboljšanja površinske teksture i posvijetljivanja kože, njihov je glavni adut djelovanje na kvalitetu i debljinu kože, koju mogu povećati do 52%.

Još jedna iznimna inovacija na koju se proizvodi Vitten serije oslanjaju su faktori rasta – a njihova je snaga posebno vidljiva u liniji Vitten Hair.

9 važnih aktivnih sastojaka utječe na ciklus rasta kose, pri čemu je glavna funkcija ove „mezoterapije za kosu“ produženje životnog vijeka vlasi.

Dermalni fileri tvrtke DNA Technologies, poznati pod nazivom E.p.t.q., se, mada novi na tržištu, smatraju vrlo sigurnim proizvodima visoke „čistoće“ sastojaka, čiju su vrijednost već prepoznali i brojni hrvatski estetski liječnici – ali i njihovi pacijenti.

Kao nadopunu estetskim tretmanima, poput lasera, pilinga, dermoabrazije ili mezoterapije, kako bi se rezultati tretmana na licu vidjeli što prije, a eventualno crvenilo ili nadraženost smanjila na minimum dr, Milošević predlaže E.p.t.q. Skin Care RX Hyaluronic Acid Mask.

To je maska koja sadrži bogatu kremastu esenciju s hijaluronskom kiselinom za intenzivnu hidrataciju i umirenje, a s tri vrste peptida hrani umornu kožu te osnažuje i poboljšava njezin elasticitet.

Vlasnik i voditelj renomirane Poliklinike Ribnjak, jedinstvene ustanove na području Republike Hrvatske koja objedinjuje različite medicinske grane kako bi ostala vjerna svom sloganu “ZDRAVLJE I LJEPOTA - ZAJEDNO”, dr. Milošević poručuje - Budućnost je stigla. (A.Č/PS)

Autor teksta: Zlata Radović

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox