Zdravo mršavljenje kroz individualan plan prehrane

U sklopu Poliklinke Leptir, prvog privatnog centra u Hrvatskoj specijaliziranog za sve medicinske usluge vezane uz štitnu žlijezdu, nalazi se i Nutricionističko savjetovalište Bioleptir, gdje uz bioljekarnu i uslugu analize mineralnog statusa organizma možete dobiti stručnu pomoć i odgovore na pitanja o prehrani. Definiranjem vašeg postojećeg nutritivnog statusa u nutricionističkom savjetovalištu Bioleptir kreiraju se smjernice za plan prehrane prilagođene individualnim fiziološkim karakteristikama i zdravstvenom stanju.

Upravo je od nedavno u ponudi Bioleptir-a i svjetski poznat program zdravog mršavljenja uz uravnoteženje hormona, individualni plan prehrane prema laboratorijskim vrijednostima krvne slike direktno iz njemačke klinike: METABOLIC BALANCE!

Za mršavljenje, ali i imunitet

Program se temelji na stabiliziranju razine inzulina u krvi kroz zdravu i raznoliku prehranu, uravnoteženjem metaboličkih procesa. Program je izuzetno učinkovit za zdravo mršavljenje kod osoba s prekomjernom tjelesnom težinom, vrlo je djelotvoran za osobe s dijabetesom, mogu ga koristiti i zdravi pojedinci kao preventivnu mjeru, ali i oni koje se žele udebljati te ojačati svoj imunitet i razinu energije.

Metabolic balance ima ISO 9001 certifikat za kvalitetu, strogo je kontroliran i smije se provoditi samo uz pomoć posebno educiranih i certificiranih liječnika, nutricionista ili terapeuta s medicinskim znanjem. (PS/JK)

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox