Ziv Gigi promaknut je u izvršnog direktora GTC-a za jugoistočnu Europu

GTC sa zadovoljstvom objavljuje da je Ziv Gigi promaknut u izvršnog direktora za jugoistočnu Europu. U novoj ulozi Gigi će biti odgovoran za sve operacije poslovnog sektora u Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Hrvatskoj.
Uz to, bit će zadužen za provedbu strategije i plana razvoja tvrtke, kao i za sve operativne aktivnosti, uključujući leasing i upravljanje imovinom. Ovo unapređenje dio je veće reorganizacije GTC tvrtke s ciljem jačanja vodstva i bržeg reagiranja na prilike te izazove lokalnog tržišta.
Ziv Gigi ima više od 15 godina menadžerskog iskustva na tržištima nekretnina srednje i istočne Europe. Kroz svoju karijeru u GTC-u, razvijao je i upravljao s 450.000 kvadratnih metara uredskih i maloprodajnih projekata. Svoj rad u GTC-u započeo je 2008. godine, a od tada je radio kao financijski direktor za Bugarsku i Srbiju, direktor za Rumunjsku, a nedavno i za Bugarsku i Rumunjsku. Na novoj poziciji nadzirat će poslovanje tvrtke u Bugarskoj, Rumunjskoj, Srbiji i Hrvatskoj.
 
Tijekom vremena koje je proveo u GTC-u, Ziv se pokazao kao uzoran lider, nadilazeći sve što je bilo potrebno. Njegovo unapređenje u izvršnog direktora jugoistočne regije posljedica je njegovog iznimnog rada kao i dio reorganizacije GTC-a. Vrijeme provedeno u GTC-u omogućilo mu je da stekne razumijevanje tvrtke iznutra prema van, zato sam siguran da je savršen za ovu ulogu. Njegovo iskustvo je neprocjenjivo. Ovom promjenom želimo ojačati ulogu naših regionalnih lidera koji najbolje razumiju lokalna tržišta, zadržavajući pritom kontinuitet našeg poslovanja temeljenog na gotovo 30-godišnjem iskustvu i pružajući snažnu potporu upravnog odbora u svakodnevnim pitanjima. – rekao je János Gárdai, glavni operativni direktor GTC-a i član Uprave GTC-a.
 
Uzbuđen sam što započinjem novo poglavlje i što nastavljam s novim idejama za jačanje pozicije naše tvrtke u regiji. Uvjeren sam da će mi moje dosadašnje iskustvo u GTC-u i vrijeme provedeno u regiji pomoći da nesmetano preuzmem ulogu kako bih još bolje podržao tvrtku u implementaciji i širenju portfelja novih projekata. – komentirao je Ziv Gigi, novi izvršni direktor GTC-a za jugoistočnu Europu.
Osim svoje impresivne stručnosti u razvoju i upravljanju imovinom, Ziv Gigi je ovlašteni javni računovođa (CPA) s više od desetljeća iskustva u upravljanju financijama, specijaliziran za prikupljanje kapitala i strateško planiranje. Prije nego što se pridružio GTC-u, Ziv je radio kao revizor za Ernst & Young Izrael te kao financijski menadžer za privatne poduzetnike u Mađarskoj i Turskoj. PS/SM
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox