Badelu 1862 pripojeno društvo Eurobev

Iz tvrtke Badel 1862 su izvjestili da joj je temeljem rješenja Trgovačkog suda u Zagrebu 1. ožujka ove godine pripojeno povezano društvo Eurobev d.o.o..

 

Upisom pripajanja u sudski registar Eurobev je prestao formalno postojati, a sva imovina, radnici te prava i obveze pripojenog društva prenesene su na Badel 1862. Navedenim pripajanjem ispunjen je jedan od uvjeta za provedbu odluke Vlade od 17. prosinca prošle godine o vlasničkom restrukturiranju i financijskoj konsolidaciji Badela 1862 u okviru mjera državne potpore prema Smjernicama za pomoć poduzetnicima u teškoćama u okviru modela C.

Pripajanje Eurobeva Badelu 1862 još je jedan korak u procesu restrukturiranja poslovanja Badela koje je započelo početkom 2010., navodi se u priopćenju.

Eurobev je tvrtka koje se bavi proizvodnjom i punjenjem voćnih sokova i osvježavajućih bezalkoholnih pića. Punionica ima dugogodišnju tradiciju koja seže u 70-te godine prošlog stoljeća kad je sagrađen proizvodni pogon i kada se počelo s proizvodnjom poznatih domaćih robnih marki Voćko, Bono, Inka i Nara.

Isto tako, punionica je nositelj franšiznog ugovora o pravu punjenja, prodaje i distribucije proizvoda asortimana Pepsi na području Hrvatske, unutar kojeg se nalazi paleta proizvoda poznatih robnih marki Pepsi, Mirinda i 7Up. (Hina/SJ)

 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox