BayerCropScience ušao na europsko tržište uljane repice

Bayer CropScience uspješno je završio akviziciju poslovnog područja uzgoja uljane repice kompanije Raps GbR čije se sjedište nalazi u njemačkoj saveznoj pokrajini Schleswig-Holstein. Uglavnom se radi o sortama koje su već na tržištu i uzgojnom materijalu kompanije. Akvizicija će ojačati uzgoj uljane repice kompanije Bayer CropScience. Financijski podaci nisu objavljeni.

Sporazum s kompanijom Raps GbR – koja ima preko 20 godina iskustva s uzgojem, široki asortiman sorti i iskusne zaposlenike – važan je korak u našoj poslovnoj strategiji usmjerenoj na uljanu repicu“, rekla je glavna izvršna direktorica kompanije Bayer CropScience Sandra E. Peterson. Zahvaljujući tom sporazumu Bayer CropScience moći će dodatno ubrzati svoj ulazak na europsko tržište uljane repice, dodala je.

Desetljećima se uspješno bavimo uzgojem i razvojem proizvoda i drago nam je što smo dobili jakog partnera koji će nastaviti i unaprijediti naš rad. Zahvaljujući sporazumu s kompanijom Bayer CropScience moći ćemo ponuditi još veći broj sorti i tako u potpunosti zadovoljiti buduće zahtjeve poljoprivrednika, rekao je glavni direktor kompanije Raps GbR Sören A. Petersen. (PS/JK) 

 Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox