Bez zezancije: Vlada na Facebooku pitala građane kako bi riješili nezaposlenost?

Uhvatiti se u koštac s rješavanjem nezaposlenosti nije lako. Kako bi vi pomogli poduzetnicima, mladima, ženskim osobama? Što najviše koči hrvatskog radnika?, upitala je Vlada građane na svom službenom Facebook profilu.

 

Da, dobro ste pročitali, na Facebooku. Da nije žalosno, bilo bi smiješno što Vlada rješenje za 342 tisuće nezaposlenih traži na komentarima po Facebooku ili su se možda samo malo zaigrali kako bi pokazali da su u cool i kako razumiju društvene mreže. Nadamo se da je ipak samo ovo drugo, a ne da im je već sada ponestalo ideja što učiniti s brojčetinom od 342 tisuće ljudi koliko ih traži posao.

Iskreno ja sam mislio da imate plan kada su bili izbori, bio je jedan od komentara na Vladino pitanje.

Najviše nas kočite vi kao vlada jer ste u suštini isti kao i oni ranije.Dok Čačić vodi Vladu,Linić govori da ako se sutra počne raditi,za izlaz iz krize nam treba 10 godina.Ali to sutra nikako da dođe, samo je jedan od mnošvata komentara ostavljenih na Vladinom Facebook profilu.

Građani su Vladali između ostalog predlagali legalizacije marihuane i njezin uzgoj, smanjenje državne uprave, sive ekonomije, uvoza i različitih nameta s kojima se susreću poduzetnici. (jk) 

 

 

Foto: Robert Anic/PIXSELL

 

 

 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox