Bruketa&Žinić OM na tržištu Srbije

Kupnjom 50% udjela u vlasništvu beogradske agencije Popular, Bruketa&Žinić OM ojačavaju svoj tim grupom mladih stručnjaka za tržišne komunikacije, ali i osiguravaju bolju podršku svojim naručiteljima na tržištu Srbije.
Veliko nam je zadovoljstvo što smo u Popularu pronašli iznimnu grupu mladih talentiranih kreativaca čije će ideje, znanje i talent ojačati naše zajedničko poslovanje na svim tržištima. Veselimo se zajedničkoj suradnji, posebno na projektima kojima pokušavamo ući na izazovna tržišta na kojima još nismo prisutni, poput austrijskog,  izjavio je Davor Bruketa, kreativni direktor i suvlasnik reklamne agencije Bruketa&Žinić OM iz Zagreba.

Ulazak Bruketa&Žinić OM u našu vlasničku strukturu nije samo prilika za proširenje našeg poslovanja nego i prilika za razmjenu znanja, posebno na području strateškog planiranja i produkcije, izjavio je Boris Marčetić, osnivač reklamne agencije Popular iz Beograda.

Popular i Bruketa&Žinić OM su reklamne agencije koje se bave offline i online tržišnim komunikacijma, brendingom i dizajnom. Zajedno sa digitalnom agencijom Brlog, brending konzultatntima Brandoctor i shop concept studijem Brigada, čine grupu međusobno povezanih agencija u kojima 70-tak stručnjaka za tržišne komunikacije servisiraju naručitelje iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Ukrajine i Azerbajdžana. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox