Dionica Leda - 8.000 kuna

Foto: Ilustracija

Uprava Leda na današnjoj je sjednici jednoglasno odlučila da će konačna cijena novih dionica koje se izdaju javnom ponudom u postupku povećanja temeljnog kapitala Leda iznositi 8.000 kuna, navodi se u obavijesti koju je Ledo dostavio Zagrebačkoj burzi. 

Nominalna vrijednost novih dionica Leda, koje se izdaju u postupku dokapitalizacije tvrtke putem javne ponude kvalificiranim ulagateljima, iznosi 380 kuna.

Odluku o povećanju temeljnog kapitala i izdavanju najviše 93.750 novih redovnih dionica javnom ponudom glavna skupština Leda donijela je 14. prosinca ove godine, a tri dana kasnije objavljen je javni poziv kvalificiranim ulagateljima. Upis novih dionica započeo je 17. prosinca, a završio danas u 10 sati.

Nakon što je Uprava Leda donijela odluku o konačnoj cijeni novih dionica, danas će se provesti i alokacija upisanih novih dionica, koje ulagači moraju uplatiti do sutra u podne.

Kako je ranije objavljeno, dokapitalizacijom Ledo želi prikupiti sredstva za kupnju Frikoma iz Beograda i Leda Podgorica od Agrokora. (Hina/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox