Do zrakoplovnih karata Croatia Airlinesa putem usluge Erste NetPay

Erste banka i Croatia Airlines nedavno su uveli novu uslugu Erste NetPay, koja korisnicima Erste NetBanking usluge internetskog bankarstva omogućuje kupnju zrakoplovnih karata na internetskim stranicama Croatia Airlinesa, bez korištenja kreditne kartice.

Tako su klijenti Erste banke prvi u Hrvatskoj dobili mogućnost jednostavne i brze internetske kupnje zrakoplovnih karata Croatia Airlinesa u sigurnom okruženju internetskog bankarstva.

Erste NetPay je usluga elektroničkog plaćanja, koja omogućava plaćanje proizvoda i usluga na internetu bez dodatne registracije i aktivacije. Konkretno, klijenti Erste banke koji su prethodno rezervirali zrakoplovne karte preko usluge FlyOnLine, prilikom plaćanja na internetskim stranicama Croatia Airlinesa odabiru opciju Erste NetPay i izravno se preusmjeravaju na stranicu Erste NetBankinga.

Tamo ih, nakon što pristupe svom računu, čeka popunjena uplatnica sa svim potrebnim podacima za plaćanje. Ova usluga namijenjena je klijentima banke, odnosno fizičkim osobama s aktiviranom NetBanking uslugom. Za njezino korištenje ne treba unositi osobne podatke na raznim internetskim stranicama, a plaćanje se obavlja u sigurnom okruženju Erste NetBanking servisa. Usluga Erste NetPay namijenjena je i svim pravnim osobama, koje prodaju proizvode i usluge preko interneta, a klijentima žele omogućiti dodatni oblik plaćanja na internetu. (PS/JK) 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox