Kentbank najavljuje 25 novih poslovnica u iduće tri godine

U sklopu strategije širenja na nacionalno tržište, KentBank je prošle subote građanima i poduzetnicima širom otvorio vrata nove podružnice i središnjice u samom centru Zagreba, te najavio podizanje broja podružnica na 25 u sljedeće tri godine.

Predsjednik Uprave KentBanke, Mehmet Murat Sabaz istaknuo je kako su zaposlenici i klijenti najveća vrijednost ove kompanije, te kako se prema njima postupa s poštovanjem i posebnom pozornošću. 

U idućih nekoliko mjeseci planirano je otvaranje dviju novih podružnica u Splitu i Dubrovniku, a potom i u Zadru i Šibeniku. KentBank podižemo na nacionalnu razinu i u jako kratkom roku ćemo postati jedna od najboljih banaka u Hrvatskoj. Čim uspostavimo KentBank na nacionalnoj razini, napravit ćemo sljedeći korak, a to je otvaranje podružnica u susjednim zemljama čime ćemo postati međunarodna banka, najavio je Sabaz.

U srpnju 2011. godine Suzer Grupa, jedna od važnijih grupacija u Turskoj, kupila je većinski paket dionica u Banci Brod, regionalnoj banci koja je 1998. godine osnovana kao Štedionica Brod.

U skladu s planovima o podizanju Banke Brod s regionalne na nacionalnu razinu, godine 2012. ime banke promijenjeno je u KentBank, a njezino je sjedište premješteno u Zagreb.

Danas KentBank klijentima pruža bankarske usluge putem svojih deset podružnica, a njihov će broj biti povećan na 25 tijekom sljedeće tri godine, priopćeno je iz banke. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox