Nestle i službeno preuzeo srpski Centroproizvod

Nestlé je službeno zaključio preuzimanje poslovanja Centroproizvoda, vodećeg proizvođača hrane u Srbiji.

Preuzimanje Centroproizvoda obuhvaća njihove kulinarske proizvode (suhi začini, dodaci jelima, juhe, preljevi i umaci), konditorske proizvode (namazi i čokoladne table) i napitke (čokoladni napitci i čajevi), a potvrđuje dugoročnu posvećenost Nestlé-a cijeloj Adriatic regiji. Ovo preuzimanje unaprijedit će Nestlé-ov potencijal za rast, spajanjem jake robne marke Centroproizvoda i lokalne proizvodnje sa Nestlé-ovim kapacitetima za inovaciju i stalna unaprjeđenja.

Već postojeći portfelj Nestlé proizvoda u Srbiji koji obuhvća robne marke kao što su NESCAFÉ, THOMY, MAGGI, NESQUIK, KIT KAT I NESTLÉ sladoledi, ovim preuzimanjem postat će bogatiji za poznatu robnu marku -  Začin C, kao i ostale robne marke iz asortimana Centroproizvoda.

Preuzimanjem dijela poslovanja Centroproizvoda Nestlé dodatno ojačava svoju regionalnu poziciju. Svakako nam je cilj održati dobru reputaciju koju je Centroproizvod gradio godinama, a plan je i da tvornica u Surčinu nastavi sa proizvodnjom svih robnih marki koje već imaju veliko povjerenje potrošača. Također, razmatramo i mogućnost da se u toj tvornici proizvode i neki od Nestlé-ovih proizvoda koji se trenutno uvoze, rekao je Marco Travaglia, predsjednik Uprave Nestlé Adriatic. (PS/JK)

 

 

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox