Nova izvršna direktorica unutar RBA grupe

Izvršnom direktoricom RBA Poslovanja s velikim poslovnim sustavima i poduzećima u stranom vlasništvu postala je Jasminka Rojko.


Povodom imenovanja, Jasminka Rojko je izjavila: „Iskustvo i znanje koje sam godinama stjecala u RBA najkvalitetnija je podloga koju sam mogla dobiti za svoju novu radnu ulogu. Radujem se poslu i profesionalnim izazovima koji su preda mnom, kao i timu kolegica i kolega s kojima ću raditi. Vjerujem da ćemo zajednički postizati izvrsne rezultate, koristeći sve naše potencijale“.

Jasminka Rojko je ove godine završila Executive MBA program na Cotrugli Business School u Zagrebu, dok je titulu diplomiranog ekonomista stekla 1995. godine na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Pored poslijediplomskog studija, svoja je znanja usavršavala na brojnim stručnim seminarima, kongresima i radionicama iz segmenta financija i menadžmenta, u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Odmah po završetku fakulteta provela je nekoliko godina u realnom sektoru. Potom prelazi u Hrvatsku gospodarsku banku Zagreb te obnaša dužnost Stručnog suradnika za pravne osobe sve do 1999. godine, kada se pridružuje timu Raiffeisen banke gdje gradi svoju karijeru, počevši kao referent za pravne osobe, zatim postaje zamjenica podružnice Čakovec, a potom i direktorica.

Godine 2010. imenovana je direktoricom Regije za poslovanje s gospodarstvom i poduzetništvom. Pritom je uz vođenje regije bila uključena u brojne projekte RBA usmjerene prema unaprjeđenju poslovnih procesa i promjeni organizacije ovog segmenta poslovanja. Početkom listopada ulazi u Upravu Raiffeisen Factoringa kao članica, da bi potom preuzela funkciju predsjednice Uprave koju je obnašala do ovog imenovanja.

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox