Nova prilika: Kinezi žele Dalmacijavino?!

U Hrvatskoj gospodarskoj komori i Agenciji za upravljanje državnom imovinom potvrdili su da je jedna kineska tvrtka zainteresiran za kupnju Dalmacijavina, piše Slobodna Dalamcija.
List neslužbeno doznaje kako se čeka da predstavnici zainteresirane kompanije stignu iz Kine te da su se već javili Vladinom uredu za investicije, dok su za dokumentaciju kontaktirali hrvatsko veleposlanstvo u Pekingu.

Predstavnici zainteresirane kineske kompanije najranije bi mogli doći krajem idućeg tjedna, dok bi početkom ožujka trebali razgovarati s čelnim ljudima AUDIO-a.
Dolazak Kineza se očekuje, navodno, najranije krajem idućeg tjedna, a početkom ožujka trebali bi se održati prvi razgovori s čelnim ljudima AUDIO-a, u kojemu kažu tek kako im se stalno javljaju tvrtke koje žele Dalmacijavino.
 

Nije tajna da postoje zainteresirani kineski kupci, ali tajna je u kojoj je sve fazi. Nadam se da Dalmacijavino neće ići u stečaj, već da ćemo prijelazni period iskoristiti pozitivno za tvrtku, rekao je Lukica Bucat , sindikalni predstavnik HUS-a za Dalmacijavino.  (jk)

 

 

Izvor: www.slobodnadalmacija.hr
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox