Otvoren Konzum vrijedan 75 milijuna kuna

Foto: Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Trgovački lanac Konzum u Karlovcu je otvorio Super Konzum, čime je završena najveća ovogodišnja maloprodajna investicija tog trgovačkog lanca, vrijedna 75 milijuna kuna, istaknuo je na otvorenju predsjednik Uprave Konzuma Darko Knez.

Zajedno sa specijaliziranim poslovnim prostorima za razne usluge, njih 30, u tom će objektu posao naći 200 osoba. Objekt je na ukupnoj površini od devet tisuća četvornih metara, od čega na prodajni dio otpada četiri tisuće četvornih metara. Orijentacija Konzumovog supermarketa bit će na domaće proizvode i proizvođače, najavio je Knez, piše business.hr

Gradonačelnik Karlovca Damir Jelić podsjetio je da je Super Konzum niknuo na prostoru davno ugasle tvornice dječje trikotaže Velebit, ali da su zahvaljujući toj investici bivši radnici Velebita dobili dugo očekivana stečajna potraživanja.

U sklopu ove investicije uređene su i javne prometne površine s kružnim tokom i parkiralištem, a do proljeća će se u sklopu Konzumovog projekta "Vratimo djecu na igrališta" obnoviti obližnje dječje igralište. Super Konzum na karlovačkom Trgu hrvatskih redarstvenika je 55. Konzumov supermarket, a četvrti otvoren ove godine. (HT)

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox