Pernar protiv modela - radnici na cestu, profit u Njemačku

Vođa stanke u nastajanju Savez za promjene, najavio nacionalizaciju dva internetska portala (net.hr i tportal.hr) koja se nalaze u top 10 najčitanijih u Hrvatskoj. Ivanu Pernaru se ne sviđa model radnici na cestu, profit u Njemačku, te se javno preko svog bloga obratio urednicima spomenutih portala.

Ovako glasi njegova poruka - Dragi urednici, puno vas cijenim i jasno mi je da morate štiti interese vlasnika T-com-a, a to je Deutsche Telekom. Jasno mi je da je nastala panika zato jer su svjesni toga da ako srušimo crne i crvene sa vlasti sljedi nacionalizacija vašeg poduzeća. Nakon nacionalizacije sljedi prodaja ispod cijene našim vlastitim građanima čijim je novcem uostalom i stvoren HT. Znači... nema više svake godine odljeva kapitala u iznosu od milijardu kuna Njemačkim vlasnicima. Znam da je to njima teško prihvatljivo i da će me napadati zato jer su svjesni toga što će se dogoditi ako ovo sve uspije - objavljeno na zelenapolitika.wordpress.com.

Uredništvo portala net.hr već je reagiralo, poručivši kako njihov portal nije u vlasništvu Deutsche Telekoma. Zasada, tportal.hr nije reagirao na Pernarove najave, jedino je njegov posljednji prosvjed nazvo debaklom. Podsjetimo da se na posljednjem, odnosno 12 prosvjedu, okupilo najmanje prosvjednika, a sam oragnizator je uhićen nakon kršenja zabrana.(mš)

 

 

Izvor: zelenapolitika.wordpress.com

Foto: Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox