Plodine otvorile novi i najveći prodajni centar u Zagrebu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U zagrebačkom naselju Zapruđe otvoren je 71. po redu i ujedno najveći prodajni centar Plodine.

Ovim otvorenjem Plodine su završile investicijski ciklus za 2012. godinu pri čemu je uloženo 30 milijuna Eura, te je ovo 4 prodajni centar otvoren u ovoj godini. Ukupno je zaposleno 400 novih djelatnika.

Novi hipermarket prostire se na 9.200 četvornih metara bruto prostora, od čega se prodajni prostor prostire na 5.600 četvornih metara. Unutar hipermarketa otvoren je ugostiteljski objekat, Bon appetit, s površinom od 200 četvornih metara, s bogatom ponudom hladnih i toplih jela, slastica, te pića i ostalih ugostiteljskih sadržaja.

Osim toga 600 četvornih metara poslovnog prostora je u najmu sa zanimljivim sadržajima; KFC - Kentucky fried chicken, prodavaonica cipela i dječja igraonica. Iz Plodina navode: Ovime nastojimo kupcima pružiti na jednom mjestu zabavu i druženje, te novo odredište u djelu Novog Zagreba. Prostor za parkiranje ispred hipermarketa broji 320 parkirnih mjesta. Vrijednost investicije je 15 milijuna Eura, a hipermarket Plodine Zagreb, Zapruđe broji 200 zaposlenih.

Za brzu i efikasnu uslugu kupcima je na raspolaganju 14 standardnih blagajni te kao novost u Plodinama 4 samoposlužne blagajne.  Dodatna povoljnost kupovine usmjerena je na veliki broj akcijskih proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, te sakupljanje bodova za povoljniju kupovinu trenutno aktualnog posuđa Delimano iz linije Felicita.

Povodom otvorenja novog hipermarketa za potrošače su pripremili i veliku nagradnu igru, u kojoj je glavni dobitak osobni automobil Peugeot 3008.  Članica Uprave Plodina Đozi Heberling uručila je donaciju dječjem domu u Nazorovoj u iznosu od 20.000 kuna. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox