Portal Croadriainvest i Udruga inovatora potpisali sporazum o poslovnoj suradnji

Portal specijaliziran za privlačenje stranih investicija Croadriainvest i Udruga inovatora Hrvatske potpisali su sporazum o suradnji na objavi i traženju investicijskog interesa za nove proizvode na tržištu i nove tehnološke procese, priopćeno je iz Centra za poduzetništvo Zagreb.  Sporazum o poslovnoj suradnji potpisali su Željko Kovač, direktor Centra za poduzetništvo Zagreb, ujedno i osnivač Croadriainvesta, i Vojislav Raušević, tajnik Udruge inovatora.

Croadirainvest će u okviru poslovne suradnje aktivno raditi na neposrednom povezivanju inovatora i ulagača, organizirati posjete potencijalnih investitora na investicijske lokacije, pružati podršku u procesu izdavanja svih relevantnih dozvola te pomoć u primjeni različitih poticajnih paketa, kao i osigurati podršku nakon provedbe investicijskog projekta.

Kroz suradnju s portalom u Udruzi inovatora, pak, očekuju konkretan interes potencijalnih investitora za pojedine inovacije, koje će nominirati putem Croadriainvest.

Besplatna stranica

Portal Croadriainvest u službenom je pogonu više od tri mjeseca i zabilježio je izniman interes medu malim i srednje velikim tvrtkama iz industrije roba i usluga, turizma te drvne industrije koje su oglasile vlastite projekte putem portala, navodi se u priopćenju. Trenutno je na njemu objavljeno 14 projekata spremnih za investiranje. Stranica www.croadriainvest.com je besplatna, kao i sav postupak prikupljanja podataka, obrade, prijevoda, prikupljanja ponuda te provjere investitora. (Hina/jk)

 

Foto: Ilustracija

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox