RECRO i Adobe udružuju snage

Tvrtka RECRO predstavila je na press konferenciji partnerstvo s tvrtkom Adobe Systems. Zajednička konferencija za tisak održana je u Hotelu Aristos. Ugovor o distribuciji koji je RECRO sklopio s tvrtkom Adobe Systems Incorporated, omogućava mu da djeluje kao distributer i Adobe Licencni centar u Adriatic regiji. Konferenciju su sazvali generalni direktor RECRO-a, Dinko Borić  i Senior Channel&Partner Manager tvrtke Adobe, Werner Mack.

 

Generalni direktor RECRO-a, Dinko Borić, izrazio je svoje stavove o udruženju snaga govoreći: RECRO u Hrvatskoj i cijeloj Adriatic regiji uspješno distribuira proizvode najvećih ponuđača informatičke opreme u svijetu. Naš cilj je odgovoriti na potrebe naših kupaca te za naše kupce osigurati najbolju uslugu. Vjerujem da će partnerstvo s tvrtkom Adobe dodatno osnažiti naše već prepoznato ime na tržištu. Adobe savršeno adresira potrebe naših postojećih kupaca. S obzirom na naša iskustva, znanja i postojeće partnerske odnose u kreativnoj industriji i srodnim poljima, sa punim povjerenjem možemo  reći da ćemo pomoći Adobeu povećati broj prodavača u Adriatic regiji.

Werner Mack, Senior Channel&Partner Manager tvrtke Adobe Systems izrazio je zadovoljstvo izborom RECRA  kao partnera. Tolunay Tomruk, Mediterranean Regional Manager iz tvrtke Adobe Systems pojasnio je detaljnje strategiju Adobeovog  poslovanja u Adriatic regiji.

Želimo ojačati našu prisutnost na hrvatskom tržištu, kao i na tržištu Adriatic regije. RECRO može pomoći da ubrzamo razvoj novih tržišnih segmenata i proširimo Adobe proizvode i rješenja na još širi sloj kupaca - izjavio je Peter Schmidt, EEMEA Direktor u Adobe Systems. Nadalje, korisnicima će koristiti poboljšana lokalna pokrivenost sa većim brojem prodavača i maloprodajnih dućana. (PS/MJ)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox