'A' rejting za EOS Grupu

Osmu godinu za redom Euler Hermes Rating GmbH izvršio je kreditnu procjenu EOS Grupe te joj i ove godine dodijelio 'A' rejting. Agencija je ocijenila kreditnu sposobnost EOS Grupe i buduću prepoznatljivost na tržištu kao vrlo dobru.

Osnovni čimbenici koji su doveli do 'A' rejtinga je visok i održiv profit EOS Grupe, dugogodišnje iskustvo u otkupu potraživanja te vodeća pozicija na njemačkom tržištu. Čvrsta prisutnost EOS Grupe na međunarodnom tržištu svakako je imala utjecaj na visoki rejting. Eueler Hermes izvještaj navodi kako EOS Grupa pruža odličnu mogućnost internog kreditiranja kao i visoku razinu financijske fleksibilnosti i neovisnosti.

Procjenitelji navode uspješnu strategiju poslovanja EOS Grupe te očekuju pozitivan i stabilan razvoj i u idućih dvanaest mjeseci. Smatraju kako upravo EOS ima najvišu razinu znanja u naplati potraživanja i s velikim uspjehom rješava potraživanja za svoje klijente.

Visoki rejting potvrđuje nam kako se dobro nosimo s trenutnim izazovima tržišta te kako smo i dalje pouzdani partner našim klijentima, čak i u ovim teškim ekonomskim vremenima, naglašava Justus Hecking – Veltman, član Uprave EOS Grupe. To je potvrda da smo slijedili pravi put i poticaj da nastavimo našu strategiju kontinuiranog rasta kroz ulaganje u isplative investicije, dodaje Hecking–Veltman. (ps/jk) 

 

 

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox