SEMINAR, Novi Zakon o financijskom poslovanju: Sve što trebate znati o fiskalizaciji, predstečajnoj nagodbi i osnivanju jednostavnog d.o.o.-a

Seminar "Aktualnosti u primjeni novih propisa Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, ovrha na plaći, osnivanje j.d.o.o.-a" održat će se 30. listopada 2012. godine u zagrebačkom hotelu „Westin“, dvorana Panorama (zadnji kat hotela) s početkom u 9.30. Seminar je namijenjen šefovima računovodstva, financijašima, predsjednicima uprava, poduzetnicima, stečajnim upraviteljima, poslovnim savjetnicima. Na kraju seminara porezni i pravni savjetnici odgovarat će na pitanja sudionika. Svakom polazniku knjiga „Trgovačka društva (zbirka propisa)“ na dar! Detaljan program je u nastavku teksta.

Savjetnici stručnjaci časopisa „Računovodstvo i porezi u praksi“ (RiPup) i "Poslovni savjetnik" upoznat će polaznike s:

obveznicima primjene Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi, naknadi u slučaju zakašnjenja plaćanja, rizicima u financijskom poslovanju, pokretanju postupka predstečajne nagodbe, tijeku predstečajne nagodbe, planu financijskog restrukturiranja i drugim povezanim temama.

Uz to polaznici seminara će imati priliku saznati novine od 15. listopada 2012. godine vezane za provedbu ovrhe na plaću te se iscrpno informirati o osnivanju jednostavnog d.o.o.-a.

Također, stručnjaci RiPup-a i Poslovnog savjetnika upoznat će polaznike s fiskalizacijom u prometu gotovinom: tko su obveznici primjene Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom, rokovima uvođenja fiskalnih blagajni, provedbi postupka fiskalizacije blagajni te drugim pitanjima iz ovog područja.

Cijena ovog jednodnevnog seminara po osobi iznosi 585,00 kn (468,00 kn + PDV 25%), što možete uplatiti na žiro račun CENTRA ZA RAČUNOVODSTVO I FINANCIJE, br. 2360000-1101500130, prema priloženom predračunu. U cijenu seminara uključeno je predavanje, knjiga „Trgovačka društva (zbirka propisa)“, radni materijal i kava.

Ostale detaljnije informacije oko radionice možete dobiti i na telefon: 01/49 21 737.

 

Prijaviti se možete OVDJE.

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox