Svaki peti štediša Zabe odabrao Duo Protekt štednju

Foto: Ilustracija

Svaki peti štediša Zagrebačke banke je u posljednjih godinu dana prilikom ponude usluge DUO PROTEKT štednje odabrao navedeni model ulaganja koji jedini na hrvatskom tržištu objedinjuje štednju i osiguranje.

Ovaj interes pokazuje da su hrvatski građani prepoznali tu dvostruku sigurnost koju im DUO PROTEKT pruža. U krizinim vremenima ta je sigurnost našim klijentima još bitnija, istaknula je ovom prigodom članica Uprave Zagrebačke banke Daniela Roguljić Novak.

DUO PROTEKT štednja, koja je u ponudu Zagrebačke banke uvedena prije godinu dana, uoči Dana štednje 31. listopada, pruža dvostruku sigurnost kroz objedinjavanje oročene štednje i Allianzove police osiguranja od nezgode. Pogodnost DUO PROTEKT štednje jest u tome što se premija osiguranja plaća iz kamate na oročenu štednju tako da klijenti ne moraju brinuti o plaćanju premije, a jedinstvena prednost je što su korisnici osigurani od posljedica nezgode za cijelo vrijeme trajanja oročenja, uključujući i naknadu za bolničko liječenje nakon nezgode. Istekom roka oročenja, štednja i polica osiguranja se automatski obnavljaju. Financijski učinak plaćanja premije osiguranja odgođen je do trenutka dospijeća štednje, a istekom štednje se raspolaže i s preostalim iznosom kamate.

Osiguranje prijeloma kostiju zbog nesretnog slučaja

Klijent sam može odabrati željeni model DUO PROTEKT štednje, kao i jedno od tri ponuđena pokrića osiguranja od nezgode. Također, prilikom ugovaranja DUO PROTEKT štednje osiguran je brz pristup osiguranju bez dodatnih provjera i medicinske dokumentacije U slučaju nastupa osiguranog slučaja ostvaruje se dodatna financijska potpora i dvostruka sigurnost – naknada iz osiguranja u visini oročene štednje te mogućnost raspolaganja cjelokupnim oročenim štednim ulogom. Ako zbog nesretnog slučaja dođe do potrebe za hospitalizacijom, osiguranje pokriva i dnevnu naknadu za bolničko liječenje, 365 dana u kontinuitetu.

Nastavno na prepoznatu kvalitetu i sigurnost DUO PROTEKTA, Banka će u suradnji s Allianzom postojeći proizvod proširiti i klijentima pružiti dodatnu vrijednost uvođenjem novog rizika – osiguranje prijeloma kostiju zbog nesretnog slučaja.

Štednja je oblik ulaganja koja je trajno prihvaćena od strane klijenata Zagrebačke banke pri čemu oročena štednja pokazuje kontinuirani rast. Ukupni depoziti građana u Zagrebačkoj banci u 2012. rastu sukladno tržišnim kretanjima i iznose više od  41 milijardi kuna. Sigurnost štednih uloga, izvjesnost ostvarenja kamate po isteku oročenja i povjerenje u Zagrebačku banku ono su što klijenti ističu kao najveću vrijednost Banke, što potvrđuju i rezultati Duo Protekt štednje u njezinoj prvoj godini u visini 2 milijarde kuna. (ps/jk) 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox