System Alliance Europe sada i u Grčkoj

Orphee Beinoglou International Forwarders S.A. ojačava mrežu partnera pogonima u Ateni i Solunu. Ovim se pristupom kooperacija u prijevozu generalnog tereta povećava na 53 partnera u 27 zemalja sa 185 pogona.

 

Od osnutka 1923. tvrtka Orphee Beinoglou razvila se u jednog od vodećih davatelja logističkih usluga u Grčkoj. Usto je tvrtka zastupljena na Balkanu i u regiji Istočnog Sredozemlja. "Uvjeren sam da smo uspjeli postići pun pogodak u teškom tržišnom okruženju. Orphee Beinoglou tvrtka je koja se odlikuje stručnošću", navodi Uwe Meyer, direktor agencije System Alliance Europe.

Ukupno 600 zaposlenika, od toga 380 u Grčkoj, osiguravaju visokokvalitetan rad na svim logističkim područjima. Tvrtka je postala poznata diljem svijeta po svom transportu umjetnina koji odgovara najvišim zahtjevima sigurnosti i kvalitete. System Alliance Europe ujedinjuje kompetenciju vodećih malih i srednjih špediterskih poduzeća. Ako se klijent obrati svom regionalnom prijevozniku, dobit će potpuno stručno znanje europske platforme za grupni teret. Visoki standardi kvalitete, transparentni postupci i pouzdani transport zajamčeni su organizacijskim i informativno-tehničkim smjernicama. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox