Vaba banka nastavlja pregovore s investitorima

Vaba banka iz Varaždina danas je objavila da je potpisala ugovor o povjerljivosti s renomiranim američkim investicijskim fondom, kao potencijalnim investitorom te će uskoro započeti proces dubinskog snimanja poslovanja banke te da je primila i pismo zainteresiranosti za dokapitalizaciju od strane velikog domaćeg investicijskog fonda.

 

"Nakon prihvaćanja indikativne ponude za dokapitalizaciju Vaba d.d. banke Varaždin od strane Uprave, Nadzornog odbora i većinskih dioničara, Vaba banka danas je potpisala Ugovor o povjerljivosti s renomiranim američkim investicijskim fondom, kao potencijalnim investitorom te će uskoro započeti proces dubinskog snimanja poslovanja Banke u cilju daljnje realizacije moguće investicije", navodi se u priopćenju.

Osim toga, kako se ističe, Vaba banka je danas također primila i "pismo zainteresiranosti za dokapitalizaciju od strane velikog domaćeg investicijskog fonda koji je zainteresiran za ulaganje u konsolidaciju malih banaka u Republici Hrvatskoj te slijede daljnji pregovori u cilju postizanja dogovora o iznosu i uvjetima dokapizalizacije s dioničarima banke, nakon čega bi također uslijedio proces dubinskog snimanja".

Iz Vaba banke najavljuju da će o svim daljnjim značajnijim koracima redovito obavještavati javnost. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox