Zaba široke ruke prema svojim zaposlenicima

Zagrebačka banka objavila je putem Zagrebačke burze da je Uprava te banke donijela odluku o stjecanju vlastitih dionica do iznosa od 11,57 milijuna kuna, a u svrhu dodjele dionica radnicima Banke.

Uprava Zagrebačke banke tu je odluku donijela jučer, 1. veljače, a stjecanje vlastitih dionica putem Zagrebačke burze planira se od dana objave te odluke do kraja veljače, s mogućnošću produljenja roka. Zagrebačka banka namjerava steći vlastite dionice do ukupnog iznosa od 11,57 milijuna kuna, navodi se u danas objavljenoj obavijesti.

To je od početka ove godine druga objava, odnosno odluka Uprave Zagrebačke banke o stjecanju vlastitih dionica u svrhu dodjele dionica radnicima Banke. Naime, 19. siječnja Zagrebačka je banka izvijestila o odluci Uprave o stjecanju vlastitih dionica do ukupnog iznosa od 22,03 milijuna kuna, a jučer je putem Zagrebačke burze objavila da je to stjecanje i dovršeno kupnjom 76.322 vlastite dionice koje čine 0,11916 posto temeljnog kapitala. Nakon tog stjecanja Zagrebačka banka posjeduje 76.367 vlastitih dionica koje čine 0,11923 posto temeljnog kapitala, a svrha stjecanja dionica je dodjela dionica radnicima te banke, objavili su jučer iz Zagrebačke banke iz koje su danas najavili novo stjecanje dionica u svrhu dodjele radnicima. (Hina/mš)

 

 

 

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox