Dani švedske kuhinje u Volvu Hrvatska

Na facebook stranici Volva ovaj su tjedan počeli „Dani švedske kuhinje.“ Masterchef Branko Ognjenović samo za fanove facebook stranice Volva priprema ukusne švedske delicije.

Svi sladokusci moći će po Ognjenovićevim uputama i sami pripremiti specijalitete kao što su: Janssons's Temptation (zapečeni krumpir s inćunima i vrhnjem), neodljivi Klappgrot (tučena kašica od bobičastog voća), slane švedske palačinke i još pokoje slasno iznenađenje.

„Danas kuham fino i švedsko“ slogan je Dana švedske kuhinje koji su upravo počeli u Volvu. U sljedeća dva tjedna fanovi facebook stranice Volva bit će u prilici uživati u receptima iz švedske kuhinje.

Naš poznati majstor kuhar Branko Ognjenović svojim će iskusnim znanjem i vještinom pokušati na tanjur prenijeti sve ljepote švedske kuhinje te domaće sladokusce zadiviti neodoljivim jelima s nordijskom aromom.

Branko Ognjenović naš je poznati majstor kuhinje koji vodi uspješnu kulinarsku radionicu „Majstor kuhar“. Danima švedske kuhinje u Volvu pridružio se sa željom popularizacije švedske kuhinje u nas. Svi recepti koje će majstor Ognjenović pripremiti ne zahtijevaju puno namirnica, jednostavni su za pripremu i odišu klasičnim švedskim vrednotama: jednostavnošću, odmjerenošću i fino pogođenim ukusom.

Prvi recept, kojeg će fanovi Volva i sami moći isprobati kod svoje kuće, bit će ukusna riblja večera od inćuna, krumpira i vrhnja. Tjedan će okončati neodoljivi Klappgrot (tučena kašica od bobičastog voća). A nakon toga slijedi još jedna gastro delicija: okruglice od krumpira punjene svinjetinom. Svi oni koji još nisu posjetili facebook stranicu Volva sada imaju više nego jedan neodoljivi razlog. Ukusni švedski recepti po izboru Branka Ognjenovića mogu se pročitati na: facebook.com/volvohrvatska. (ps/jk)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox