Amway XS™ predstavlja novi limitirani proizvod s kojim ćete maXSimizirati svoju avanturu

18/08/2020

Tijekom vrućih ljetnih dana, nema ništa bolje nego osvježiti se uz ukusno piće i promatrati zalazak sunca u dobrom društvu. Energetsko piće Amway XS Power Drink Cool Mojito pruža ukusno iskustvo koje malokoga ostavlja ravnodušnim. S obzirom na to da ne sadrži šećer, ima malo kalorija i začinjen je prirodnom metvicom koja daje fenomenalan osjećaj hlađenja. MaXSimiziraj svoje doživljaje i iskoristi dan u potpunosti!


XS™ Power Drink Cool Mojito Flavour idealno je energetsko piće za one koji žele dobiti više energije za svakodnevne aktivnosti s nevjerojatnim osjećajem svježine i hlađenja. Ovo piće karakterizira svježi okus mente koji je savršen suputnik ujutro, kao osvježavajući aperitiv prije ručka ili u zajedničkom večernjem druženju s kolegama i prijateljima. Okus mojita i osjećaj hlađenja inspirirani su magičnom i sunčanom ljetnom atmosferom u Laguna Beach, Kaliforniji.

Bogat kompleks 4 vrste vitamina B pomaže protiv umora i iscrpljenosti te podržava mentalnu agilnost i budnost zahvaljujući vitaminu B5. Dodatnu pomoć vašim avanturama pružaju kofein i taurin.

XS™ je predani suputnik u svakom trenutku i razumije pozadinu svake nove pustolovine: emocije, zadovoljstvo i slava.  Ljubitelje sporta i avanture očekuje prava poslastica, Amway XS Power Drink Cool Mojito, energetsko piće inovativnog okusa koje pruža energiju gdje god se nalazili. Prihvati izazov i maXSimiziraj svoje zadovoljstvo! PS/SŠ

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox