Bolt najavio planove za uvođenje usluge dostave hrane

21/03/2019

Bolt, vodeća europska platforma za prijevoz na zahtjev, najavila je planove pokretanja usluge za dostavu hrane u tri zemlje u Europi i Africi.

“U Boltu smo vrlo fokusirani na želje korisnika što je vidljivo iz radne etike i filozofije na kojoj smo izgradili tvrtku. Osigurali smo najbolje moguće tržišne cijene za putnike te najmanje naknade za korištenje platforme od strane vozača partnera. Zahvaljujući tome rasli smo brže i s manjim troškovima nego bilo koja platforma na svijetu specijalizirana za pružanje usluge prijevoza na zahtjev.“, izjavio je Markus Villig, osnivač i predsjednik Uprave Bolta.

“Želja nam je da taj isti pristup primijenimo i na uslugu za dostavu hrane. Zahvaljujući našoj tehnologiji, efikasnom radu i stotinama tisuća vozača, planiramo izgraditi najbolju uslugu za dostavu hrane za milijune ljudi u Europi i Africi koji već koriste naše usluge prijevoza na dnevnoj bazi.“, dodao je Villig

Tvrtka je nedavno prošla kroz proces globalnog rebrendiranja, uključujući i promjenu imena iz Taxify u Bolt, sa željom da se identitet brenda približi Boltovoj proširenoj viziji prijevoza. Boltove usluge uključuju prijevoz na zahtjev, autima i motorima, kao i uslugu dijeljenja električnih skutera te je u planu daljnje razvijanje usluga za korisnike.

Usluga dostave hrane će prvo biti pokrenuta u Estoniji, Finskoj te Južnoj Africi ovog ljeta. Ubrzo nakon toga, može se očekivati proširenje usluge i u drugim zemljama.

B.D.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox