Booking.com predstavlja nove proizvode za iznajmljivače koji nude najam na kraći rok u sklopu Međunarodne konferencije Udruženja za upravljanje smještajnim objektima

30/10/2018

Na Međunarodnoj konferenciji Udruženja za upravljanje smještajnim objektima (VRMA) koja se održala u Las Vegasu, Booking.com, tvrtka za online rezervaciju smještaja koja spaja putnike s najvećim izborom nevjerojatnih smještajnih objekata, najavila je ključne novosti za iznajmljivače i time pokazala posvećenost neprekidnom unapređenju usluga i tehnoloških iskustava za svoje partnere. Osim nedavnog otvaranja novog poslovnog odjela posvećenog isključivo pružanju pomoći partnerima, Booking.com uvodi i nove alate za partnere kojima se pokrivaju određene jedinstvene potrebe ovog tržišnog segmenta. Ti su alati proizašli iz povratnih informacija koje su partneri Booking.com-a izravno naveli po pitanju poboljšanja koja bi im najviše koristila u poslovanju. 


Značajke novog proizvoda omogućuju raznoliku, personaliziranu i jedinstvenu platformu koja će partnerima koji se bave kratkoročnim najmom pomoći pri opsežnim promjenama i upravljanju sustavima za uštedu vremena s ciljem boljeg iskustva prilagođenog korisnicima. Uz to, proizvodi Booking.com-ove platforme odsad su dostupni i u okviru Pulse mobilne aplikacije za partnere, a izravno su povezani sa softverom ili channel managerima koje koristi partner. Nove značajke, koje možete vidjeti na stranici propertymanagers.booking.com, partnerima pružaju veću kontrolu te uključuju: 

  • Grupno umrežavanje: Uštedite vrijeme uz novu značajku Booking.com-a zvanu Grupno umrežavanje, koja uključuje sustav razmjene poruka s gostima uz predloške i automatizirani sustav za usklađivanje rasporeda koji pomaže pri upravljanju objektom.  
  • Alati za grupne izmjene: Uz samo nekoliko klikova primijenite izmjene na svim svojim objektima. Uz nove alate za grupne izmjene Booking.com-a, kojima možete pristupiti putem stranice za grupno umrežavanje, partneri mogu postaviti uvjete otkazivanja ili posebne ponude za sve objekte odjednom, uključujući grupne uvjete otkazivanja, grupne promotivne ponude i grupna kućna pravila. Alati za grupne radnje također omogućuju partnerima da na svim svojim objektima u nekoliko minuta primijene poslovne savjete Booking.com-a i to putem stranice za ‘Preporuke’, na kojoj se automatski (na temelju jedinstvenih podataka o vašim objektima) utvrđuje broj radnji potrebnih za unapređenje poslovanja.
  • Upravljanje gostima: Novi alat donosi vam veću kontrolu nad time tko rezervira jedinice u vašem objektu. Moći ćete od gostiju zatražiti unos određenih podataka, poput telefonskog broja, adrese, broja prethodno ostvarenih boravaka kod drugih partnera Booking.com-a i više. U slučaju da se nešto dogodi tijekom boravka gosta, uz ovu novu opciju partneri će moći trenutno prijaviti neprimjereno ponašanje gostiju i blokirati im mogućnost novih rezervacija.
  • Vaš profil: Ključni je dio Booking.com iskustva pokazati korisnicima zašto je boravak u vašem objektu jedinstven izbor, kao i postavljanje realnih očekivanja što se tiče boravka. Nova stranica ‘Vaš profil’ omogućuje partnerima da dodaju personalizirane poruke o sebi, svom objektu i četvrti u kojoj se objekt nalazi.
  • Povezivost: Bez obzira na način na koji su povezani, sve će opcije biti dostupne partnerima za upravljanje svojim objektima, bilo da je to Booking.com ekstranet, mobilna aplikacija Pulse ili pružatelj usluge povezivanja.

Olivier Grémillon, potpredsjednik u Booking.com-u, govorio je na VRMA konferenciji u okviru teme Upravitelji objekata i online putničke agencije (OTA): Razgovor s vodećima u industriji“: „Upravitelji objekata godinama koriste Booking.com i njihove kontinuirane povratne informacije bile su ključne za razvijanje naših novih proizvoda i usluga. S milijun novih registracija domova, apartmana i drugih jedinstvenih smještajnih objekata u protekloj godini, Booking.com ulaže u tehnologiju, marketing i infrastrukturu kako bi razvijao proizvode koji upraviteljima objekata mogu donijeti veće prihode, što im omogućuje da usmjere svoj trud na poboljšanje korisničkog iskustva gostiju – što mi zatim oglašavamo svojoj globalnoj publici.

Uz rast globalnog turističkog ekosustava te ubrzanog rasta potražnje korisnika za jedinstvenim iskustvima, povećanje suradnje između digitalnih platformi i objekata iznimno je važno. Booking.com nedavno je objavio da je dostigao 5,7 milijuna dodanih jedinica u kućama, apartmanima i jedinstvenim smještajnim objektima, što je najveća ponuda jedinica u ovom segmentu smještaja u cijeloj industriji. Broj dodanih jedinica unutar ove kategorije na Booking.com-u porastao je za više od 20% u odnosu na prošlu godinu, što je brži rast nego u segmentu tradicionalnih opcija. Nadalje, rezultati nedavnog istraživanja Booking.com-a iz 2017. godine na uzorku od više od 57.000 putnika u 30 zemalja pokazuju da 35% putnika planira boraviti u ležernijoj vrsti objekata u 2018. godini, što dokazuje visoku potražnju korisnika kad je riječ o ne-hotelskom smještaju.

Booking.com će uz online kampanju održavati evente diljem svijeta kako bi obavijestio partnere o novim poboljšanjima koja će registraciju i upravljanje objektima na Booking.com-u učiniti jednostavnijima nego ikad prije.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox