BUSINESS and FASHION after work party

25/03/2019

11.04.2019. s početkom u 18.00 sati u prostoru Rooftop Lateral te u organizaciji Eventum spectaculuma održati će se ove godine prvi u nizu od njih četiri Bussines and Fashion after work partya . Business and Fashion after work partiji  zamišljeni su tako da okupljaju  poslovne ljude, sportaše i političare na jednom mjestu koji  će na njemu imati prilike razmjeniti svoje poslovne zamisli te sa drugim poslovnim ljudima ostvariti buduće poslovne suradnje – rekla nam je direktorica Iva Loparić Kontek


Sam event  sastoji se od modnog,glazbenog i poslovnog dijela programa. Između navedenih djelova  imati ćemo i  tombolu za sve uzvanike sa vrlo vrijednim i bogatim nagradama naših partnera objasnio nam je suorganizator gosp.Miro Kasumović.

 Na ovom prvom proljetnom Bussines after work partyu biti će upriličena  modna revija sa proljetnim kolekcijama poznatih hrvatskih dizajnera i modnih kuća. Cijeli event biti će i humanitarnog karaktera a donacije će biti usmjerene za djecu u specijalnoj bolnici Bistra.

 Uzvanici će se počastiti biranim delicijama cateringa Lisak, te probranim vinima i pjenušcima našeg partnera vina Plančić i pjenušcima od malvazije vinarije Fiore vina uz degustaciju naših autohtonih sireva, pršuta te mnogobrojnih slatkih delicija.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox