BUSINESS and FASHION after work party

24/04/2019

Prošli tjedan u prostoru Rooftop Laterala te u organizaciji Eventum spectaculuma održao  se  prvi u nizu od njih četiri Bussines and Fashion after work partya . Business and Fashion after work partiji  zamišljeni su tako da okupljaju  poslovne ljude iz svih gospodarskih sfera  na jednom mjestu koji  na njima imaju mogućnost promocije svojih proizvoda i usluga te priliku za razmjenu svojih poslovnih zamisli te sa drugim poslovnim ljudima ovim događajem ostvaruju buduće poslovne suradnje. Business and Fashion after work party podržao je i Grad Zagreb odnosno Gradski ured za gospodarstvo – a na njemu kao i na svakom sljedećem promoviramo hrvatske proizvode i proizvođače - rekla nam je direktorica Iva Loparić Kontek.

U sklopu eventa u službenom djelu programa imali smo priliku vidjeti i modnu reviju naših hrvatskih dizajnera pa nam se tako predstavila Tvornica naočala Zagreb sa svojom novom kolekcijom sunčanih naočala, ručno rađeni nakit izrađen od kože izrađen po starim postolarskim principima- Mirellas by Mirela kreatorice Mirele Bartolić kao i vrlo popularan modni multibrand store LOVE Mia.U glazbenom djelu programa nastuplila je mlada pjevačka nada Dora Škender a svi uzvanici sudjelovali su i u bogatoj tomboli svih naših partnera- objasnio nam je suorganizator Miro Kasumović.

Drugi Business and fashion party pripremamo za lipanj na kojem će nam se uz naše stalne partnere priključiti i novi a za njega pripremamo mnoga iznenađenja, u modnom reviji predstavljanje naših domaćih modnih marki kao i još bogatije nagrade za sve uzvanike.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox