Emirates u potrazi za novim članovima kabinskog osoblja u Hrvatskoj

21/06/2019

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja te organizira „Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja“ u ponedjeljak, 24. lipnja točno u 9 sati u hotelu Westin Zagreb (Izidora Kršnjavog 1).


Emirates zapošljava oko 23.000 članova kabinskog osoblja od kojih je trenutno 200 Hrvata. Hrvatice Anamarija Vučičević i Ivana Trojanović Sopić otkrile su kako izgleda jedan mjesec u životu stjuardese.

Prošlog mjeseca Anamarija je posjetila sedam različitih destinacija na trima različitim kontinentima. Ta su putovanja bila kombinacija njenih dužnosti kao članice kabinske posade i slobodnog vremena tijekom godišnjeg odmora za vrijeme kojeg je, među ostalim, posjetila svoju rodbinu u Njemačkoj. Uz to, stigla je posjetiti i svoju obitelj u Hrvatskoj. „U slučajevima kad ne putujem tijekom svojih slobodnih dana uvijek pronađem nešto novo što mogu raditi u Dubaiju. Osjećam se blagoslovljenom što sam okružena tako divnim prijateljima koji su postali moja obitelj. S njima se uvijek zabavim što god radili, od uživanja u kasnom doručku određenim danima u tjednu do, gledanja filmova u nekim od najboljih kina, igranja tenisa, isprobavanja novih kuhinja ili samo ugodne šetnje gradskom šetnicom, parkom Box ili odmarajući na jednoj od mnogih prekrasnih plaža koje Dubai nudi.

Prošlog su me mjeseca posjetili i moji stari prijatelji. Budući da je to bio njihov drugi posjet Dubaiju, već smo obavili razgledavanje grada. Ovaj smo put posjetili atrakciju koju do sad nismo stigli, poznati ‘Okvir Dubaija‘. Osim toga, većinu vremena smo proveli uživajući u suncu kraj bazena i na plaži te roštiljajući u pustinji“, otkrila je Anamarija.

Ivana Trojanović Sopić ističe: „S obzirom na to da svaki mjesec putujem na različite destinacije, sretna sam što mogu reći da sam prošli mjesec posjetila osam različitih država i gradova. Neki od njih bili su Bangkok, Hong Kong, Amsterdam, Glasgow i Venecija. Radujem se letovima koji slijede prema prekrasnom Mauricijusu i mom rodnom gradu Zagrebu.“ Ivanu je već nekoliko puta posjetila obitelj, rodbina i prijatelji, a svaki put pronađu nešto novo i zabavno za raditi. Tijekom njihovog prvog posjeta pokazala im je što sve Dubai nudi: Burj Khalifu, mnogo različitih mjesta za šoping, svjetske restorane, prekrasne plaže, noćne klubove, vodene parkove i safari u pustinji.

Svojim je gostima također pokazala Grand Mosque u Abu Dhabiju i novootvoreni muzej Louvre. Ivana se smatra sretnicom zbog posla s kojim može putovati i istraživati nove destinacije čak i za vrijeme svojih slobodnih dana. U svibnju je u Hrvatskoj bila gotovo 20 dana (računajući godišnji odmor i slobodne dane) te je to vrijeme iskoristila za druženje s prijateljima i obitelji. Svoj posao voli i zbog prilika i povlastica koje ima: „Naime, ako imamo nekoliko slobodnih dana zaredom, možemo otputovati gdje god želimo koristeći posebne  pogodnosti. Upravo tako sam posjetila Maldive koji su od Dubaija udaljeni samo četiri sata leta. Drugi je primjer mog supruga koji nikad nije posjetio Tajland, a ja sam mu uspjela osigurati kartu za Bangkok te je putovao na letu na kojem sam bila na dužnosti. To je putovanje bilo zaista posebno zabavno i uvjerena sam da ćemo slično nekom prilikom ponoviti.“

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox