Guerlain – Parure Gold

15/06/2016

Guerlain je ponovno lansiraosvoj izvrstan tekući puder i kompakt, s efektom mladenačkog sjaja i pomlađivanja. Od lansiranja 2009.g, Parure Gold je radikalno podigao ljestvicu vezano za blistave make-up rezultate. Guerlainov bestseller u puderima u Aziji, svugdje je objeručke prihvaćen kada najzahtjevnije žene traže skincare i make-up u jednom. Danas, Parure Gold ide još i dalje u segmentu blistavog sjaja i pomlađivanja sa dvije veoma važne inovacije.

PARURE GOLD TEKSTURA MODERNIZIRANA ZLATNIM PIGMENTIMA

Kod kuće pred ogledalom ili kroz male popravke tijekom dana, Parure Gold pruža iste rezultate i isti dragocjeni 'finiš' bilo da je riječ o tekućoj ili kompaktnoj teksturi.

PARURE GOLD Fluid Foundation SPF 30 – PA+++Fluidna verzija kupa kožu u velu posutom tisuću i jednom zlatnom česticom. Njegova neprimjetna, ultra-ugodna tekstura obavija kožu do savršenstva. Samo nekoliko kapi će biti sasvim dovoljno. Svileno poput nježnog milovanja, fluid obavija lice neopipljivim filmom koji trenutačno izglađuje bore i tanke linije. Nemastan i lagan, na licu radi neusporediv i jedinstven, no ujedno nježan i prozračan sjaj svojstven zlatu.

PARURE GOLD Compact Foundation SPF 15 – PA++Tekstura u kompaktnoj verziji, na pola puta između podloge pudera i prešanog pudera, daje nam obećanje mekoće, stapajući se nevidljivo s kožom kako bi napravio ujednačenu boju tena i naglasio njegovu prirodnu ljepotu. Nanešen na lice kistom ili spužvicom , radi besprijekoran 'finiš'.

BLISTAVE NIJANSE

Kako bi bolje odgovorila na traženja i potrebe svih tonova kože, Parure Gold paleta je obogaćena i pruža suptilne nijanseu svojim bojama, za različita tržišta.

KONCENTRAT BLISTAVOSTI S ČISTIM ZLATOM I VEOMA HIDRATANTNA BAZA ZA MAKE-UP

Guerlainov legendarni proizvod je dobio makeover. 2008.g, Guerlain je odlučio inkorporirati čisto 24-karatno zlazo u hidratantan i izglađujući gel. Zlato je modernizirano i kreirano u formi tankih listića kako bi se što bolje stopilo s teksturom gela. Listići zlata beskrajno reflektiraju svjetlost i otkrivaju svoje dragocjeno blago: blistavost.Zahvaljujući snazi svoh uspijeha do sada, ova legendarna baza (primer) je obnovljena i ima novo pakiranje, kako bi se što bolje otkrila njena izuzetna snaga - čarobna formula.

Od trenutka nanošenja, gel se topi u kožu, pružajući intenzivan osjećaj svježine. Ten je oživljen i svjetliji. Hidratizirana, koža je mekša i ljepša. Ova high-tech formula priprema kožu za make-up i radi ga dugotrajnijim i postojanijim. Jedinstvena kombinacija 3 visoko razgranatih polimera, tvori zašitnu i tonizirajuću mrežu na površini kože. Fina i savršena, trenutačno izglađuje kožu lica bez ikakvih neugoda i djeluje poput dugotrajne membrane na površini kože. Neprimjetno se stapa s kožom, održava nivo hidratacije tijekom cijelog dana (noći) i make-up ima cjelodnevnu postojanost.

IZUZETNO PAKIRANJE

Moderno, raskošno i praktično, u skladu sa svojim dragocjenim sadržajem. Poput dragulja kojeg ste oduvijek željeli imati u rukama i opipati ga, Parure Gold Fluid Foundation bočica je napravljena od crnog lak stakla. Čep nosi elegantno ugraviran Guerlain potpis.

Zahvaljujući genijalnom sistemu, pomična kutijica s velikim ogledalom krije u sebi  Parure Gold Compact Foundation i spužvicu, poziva nas da ga koristimo. Ova inovacija omogućuje jednostavnije popravke bilo kada, bilo gdje, s ovim veoma praktičnim kompaktom pogodnim i za putovanja.

Popravljanje Vašeg make-upa postaje čisto zadovoljstvo

ZLATNA PRAVILA

Počnite s L’Or bazom, idealnim primer-om za naglašavanje blistavosti tena, hidratiziranje kože i optimaliziranje efekta pomlađivanja Parure Gold linije.

Predlažemo izuzetnu tehniku nanošenja:

ZA FLUID – nanesite nekoliko kapi fluida na sredinu lica i potezima prema rubovima lica izgladite. Nastavite prema vratu kako se ne bi vidjela linija nanošenja.

ZA KOMPAKT – za upotrebu poput podloge, nanesite spužvicom, isto od sredine lica prema vanjskim rubovima.Za upotrebu kao prešanog pudera, nanesite kistom preko cijelog lica za predivan baršunasti efekt. Savršen je i za male popravke Vašeg make-upa.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox