Keune Haircosmetics je lansirao 4 NFT-a

27/12/2021

 Umjetničkim djelima  ovjekovječio svoja četiri revolucionarna proizvoda


Keune Haircosmetics prva je nizozemska marka za njegu kose koja je lansirala NFT*. Tvrtka je pronašla inspiraciju za ove nezamjenjive tokene odabravši četiri kultna proizvoda iz duge povijesti Keune. Riječ je o revolucionarnim Keune proizvodima koji su u vrijeme njihovog izdavanja igrali važnu ulogu u razvoju stiliziranja, bojanja i njege kose. To je bio dovoljan razlog da ih se pretvori u jedinstvena digitalna umjetnička djela!

S obzirom da tvrtka vjeruje kako njezini proizvodi zaslužuju mjesto u ovoj digitalnoj dvorani slavnih, Keune Haircosmetics je zamolila slavnu suvremenu umjetnicu Conny Poop da pretvori sljedeće proizvode u digitalna umjetnička djela:

  • Prvu tekućinu za trajno kovrčanje kose koju je u 1951. lansirao Jon Keune
  • Prvi gel za kosu koji je u 1961. lansirao George Keune sr.
  • Tinta Color koju je 1990. godine pokrenuo George Keune sr. u suradnji s Atseom Korndorfferom
  • Liniju Keune Care koju je 2016. godine ponovno pokrenuo Eelco Keune

Akram Bouadli, direktor marketinga ovaj potez objašnjava : Inovacija je u našem DNK. Stoga je iskorak u virtualni svijet vrlo logičan.

Tijekom svoje gotovo 100-godišnje povijesti Keune je uvijek nastojao izaći iz okvira. Tvrtka je bila prvi europski proizvođač tekućine za trajno kovrčanje kose te je u svom nizozemskom laboratoriju stvorila mnoge formule. Izvršni direktor treće generacije Eelco Keune nastavlja ovaj inovativni pristup, ali se također usredotočuje na izgradnju brenda.

PS/LŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox