Naučite kako se osjećati i izgledati dobro - u isto vrijeme

01/12/2010

Osjećate da vam nedostaje ono nešto? Godinama mislite na svoju vanjsku ljepotu, a sad biste željele poraditi i na unutarnjoj? Godi vam žensko društvo i obožavate pametna predavanja u kojima možete osvjestiti sebe i ono što želite u životu? Želite pronaći pravi put i uživati u životu punim plućima? Ako ste na jedno od ovih pitanja odgovorile potvrdno, ženske večeri će vas oduševiti.

 

Inga Lalić, life & business coach i poznata kolumnistica kaže: Važna činjenica, koju često zaboravimo, jest da svi mi imamo sve potrebne vještine i sposobnosti neophodne za uspjeh samo ih nismo dovoljno razvijali i radili na njima. Kroz desetogodišnje iskustvo u radu s mnogobrojnim klijentima uvidjela sam da nemoguće postaje moguće! Nema ljepšeg od zadovoljnih lica ljudi, koje potaknem i usmjerim da postanu bolji, samouvjereniji, odgovorniji i najvažnije od svega – počnu vjerovati u sebe i svoje sposobnosti.

Svaki ponedjeljak, startajući od 13.prosinca u opuštajućim i ugodnim prostorima kozmetičkog&wellness centra Dora 98, od 19 do 21 sat ova će vam trenerica otvoriti vrata mnogih osobnih spoznaja i pomoći da same otkrijete svoje skrivene mogućnosti.

Prva tema o kojoj će se razgovarati bit će „Kako ojačati  samopouzdanje“.

 

Rezervirajte već danas svoje mjesto na ženskoj večeri s Ingom Lalić,
i uživajte u finim slasticama Horak slastičarnice.

Mjesto održavanja:  DORA 98, Trsatska 2c, Zagreb

Cijena jedne radionice: 246 kuna

Prijave i rezervacije na:  inga@re-forma.eu

 

I kao što kažu uspješne, samouvjerene, voljene, bogate i prelijepe žene iz Sexa i grada: Ponekad jednostavno samo morate biti s curama!!!

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox