Pogledajte kako izgleda najskuplji uredski stolac na svijetu (SLIKE)

13/12/2010

Interstuhl je kompanija koja se vodi krilaticom „Strast za stolcem“. U skladu sa zahtjevima svojih klijenata, Interstuhl je osmislio luksuzni uredski stolac Silver, koji se proizvodi u malim serijama, a koji udovoljava specifičnim zahtjevima svojih kupaca.
Silver od Interstuhla
dolazi u nekoliko verzija – klasičnoj s aluminijskim postoljem i kožnom presvlakom te luksuznoj s postoljem od čistog zlata i prevlakom od čiste kineske svile sa listićima zlata. Presvlaka se može kreirati i prema željama samog klijenta, a namijenjena je poslovnim ljudima koji se žele osjećati kao kraljevi svog ureda.

 

 Inovativni dizajn

Interstuhlove uredske sjedalice ulaze u krug najboljih na svijetu. Za Interstuhl Silver je specifično da su svi mehanizmi sakriveni te da nema vidljivih ručica. Inovativni dizajn djelo je svjetski poznatog dizajnera Hadi Teheranija. Dovoljno je reći da su Interstuhlove sjedalice osvojile holivudske znalce modernih interijera - za njih su se odlučili scenografi Zrna utjehe, posljednjeg filmskog hita o Agentu 007!

 

Cijena od 50.000 eura

Ovakav uredski stolac može se usporediti sa brzim sportskim automobilom ili vrhunskim kompjuterom, a postao je znak prestiža u Saudijskoj Arabiji i Bliskom Istoku. Interstuhlove uredske sjedalice ulaze u krug najboljih na svijetu, a kvalitetu i ekskluzivnost potvrđuje i njegova cijena od 50.000 eura što ga čini najskupljim uredskim poslovnim stolcem na svijetu. U tvrtki vlada prava opsjednutost udovoljavanju ljudskoj potrebi za udobnošću i zdravljem. Njihovi dizajneri istodobno su i istraživači koji neprestano rade najnovim ergonomskim rješenjima.

 

Uvoznik brenda Interstuhl za Hrvatsku je Stipić Interart, gdje se može naručiti jedinstveni primjerak svog Silvera kreiran upravo u skladu sa željama kupca. (PS/JK)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox