Prihvati izazov i maXSimiziraj svoje zadovoljstvo!

06/07/2020

XS™ poziva sportske entuzijaste i ljubitelje adrenalina da prihvate novi izazov. XS™ je vaš predani suputnik u svakom trenutku I razumije pozadinu svake nove pustolovine: emocije, zadovoljstvo i slava. XS™ predstavlja novog člana obitelji: XS™ Amino Advantage, savršeni saveznik u maksimiziranju vašeg iskustva u vrijeme aktivnosti ili odmora.


MaKSimiziraj svoje zadovoljstvo s XS™ Amino Advantage.

Donosimo dobre vijesti za ljubitelje sporta koji žele održati i izgraditi mišićnu masu za istrenirani izgled tijela: XS vjeruje da uvijek može bolje, zato predstavlja  XS™ Amino Advantage, dodatak prehrani obogaćen sa svih 9 esencijalni aminokiselina potrebnih za izgradnju tjelesne mišićne mase.

Odsad pa na dalje, svaka sportska avantura ima odličan okus s okusom šumskog voća od XS™ Amino Advantage; to je čista formula, ne sadrži kofein & stimulanse. Brzo se miješa i nudi „praktičnu“ primjenu u bilo koje doba dana, bez obzira kada trenirate: ujutro, popodne ili navečer.

XS™ Amino Advantage pruža odgovarajuću količinu esencijalnih aminokiselina za maXSimizaciju vašeg sportskog zadovoljstva.

Povrh toga, ovaj proizvod je spreman za apsorpciju i lako se probavlja, s obzirom da tijelo ne mora prerađivati proteine u aminokiseline.

XS™ Amino Advantage ne sadrži gluten, laktozu i šećer; ovaj proizvod napravljen je bez GMO proizvoda i prirodno je zaslađen.

XS Amino Advantage razvijen je u suradnji s dr. Robert Wolfe, jedan od svjetskih vodećih stručnjaka za esencijalne kiseline i proteinsku sintezu. XS Amino Advantage dodatak prehrani poseban je recept od dr. Wolfe, s točnim sastavom I omjerom dizajniranim da gradi proteine u mišićnom tkivu. Potkrijepljeno je kliničkim istraživanjima.

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox