Sportska elegancija s potpisom BMW-a

20/03/2018

Otkrijte BMW Yachtsport kolekciju torbi, odjeće i funkcionalnih modnih dodataka za bezbrižno uživanje na otvorenom.


Dolazak proljeća i lijepog vremena, koji donosi i početak brojnih regata te jedriličarskih natjecanja, nije iznenadio Tomić  & Co. jer u svim BMW salonima diljem zemlje dostupna je BMW Yachtsport kolekcija odjeće, torbi i modnih dodataka za bezbrižno uživanje na moru.

 „Svi poznavatelji nepredvidivih vremenskih uvjeta svjesni su važnosti kvalitete materijala, a upravo BMW Yachtsport kolekciju odlikuju vrhunska kvaliteta, inovativnost i elegantan dizajn. Poznate hvalevrijedne performanse BMW vozila tako sada nisu rezervirane samo za automobilsku industriju, već su prožete i kroz BMW Yachtsport kolekciju“, poručuju iz Tomić & Co.

Mušku i žensku kolekciju rezerviranu za one najistančanijeg ukusa cijenit će i svi koji uživaju u sportskoj modnoj igri, a sastoji se od casual majica, jakni, kapa sa šiltom i torbi u bijeloj boji. Dizajn je oplemenjen mornarsko plavim i žarko crvenim detaljima koji savršeno nadopunjuju decentan, profinjen te globalno prepoznatljiv BMW stil.

Yachtsport kolekcijom vladaju trendi komadi poput polo majica jednostavnog kroja koje prate liniju tijela uz udobne i praktične jakne napravljene od kvalitetnog materijala otpornog na vjetar i vodu. Cijela linija začinjena je sofisticiranim detaljima, a jedan od najzanimljivijih svakako je prepoznatljivi BMW logotip, decentno i pažljivo ukomponiran u svaki komad kolekcije koja, osim modne ima i funkcionalnu stranu.

BMW ljubiteljima sportske elegancije nudi i zanimljive modne dodatke koji garantiraju sigurno jedrenje sa stilom. Prostrane torbe za plažu napravljene su od prirodnog materijala s premazom otpornim na vodu i mrlje, dok su pamučne bijele šilterice protkane mornarsko plavim šavovima kako bi uz elegantan izgled omogućile i optimalnu zaštitu od sunca.

Više informacija potražite na: www.bmw.hr

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox