Svjetski poznati humanist i ambasador mira Gurudev Sri Sri Ravi Shankar ponovno u Hrvatskoj

17/05/2023
Nakon 10 godina Hrvatska ponovo ima čast ugostiti jednog od najuglednijih i najinspirativnijih humanista današnjice u Zagrebu od 2. do 4. lipnja. Gurudev Sri Sri Ravi Shankar osnivač je Art of Living fondacije koja danas broji preko 10.000 centara u 184 zemlje svijeta, a njegovi programi i mirovne misije dotakle su živote preko 500 milijuna ljudi.

U posjet Hrvatskoj dolazi u sklopu svoje europske turneje koju otvara gostovanjem u Europskom parlamentu na temu “Mentalno zdravlje u rascjepkanom svijetu”. Glavni događaj ovog posjeta Zagrebu bit će “Šesto čulo - večer mudrosti i meditacije” koji se održava u petak, 2. lipnja od 18h u Boćarskom domu.
 

Izuzetna nam je čast i privilegija što ponovno imamo priliku ugostiti Gurudeva u Zagrebu. Pozivamo vas na najveći meditacijski događaj godine “Šesto čulo” na kojem ćete imati priliku upoznati se s praktičnim drevnim znanjem o intuiciji, kao i iskustiti snagu duboke meditacije. Večer u društvu modernog gurua susret je koji nećete zaboraviti! izjavila je VesnaPosavec, predstavnica Art of Living organizacije u Hrvatskoj.

Večer mudrosti i meditacije “Šesto čulo” jedinstvena je prilika otvorena za sve radoznale da dođu iskusiti povezivanje sa vlastitom intuicijom i pronalaženje odgovora na pitanja kao što su "Tko sam ja?", "Kako se osloboditi stresa?" i "Kada vjerovati svom unutarnjem osjećaju?". Više informacija o događaju “Šesto čulo” i dostupnim ulaznicama nalazi se na www.srisri.eu/hrvatska. PS/SM
 
Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox