Terme Tuhelj i Glovo štićenicima doma za nezbrinutu djecu priredile nezaboravne praznike

23/02/2022

Trinaest mališana, štićenika podružnice I. G. Kovačića Dječjeg doma za nezbrinutu djecu Zagreb, pamtit će ove školske praznike čitav život. Naime, Terme Tuhelj u suradnji s Glovom, ugostile su ih na dva dana i omogućile im zabavu na bazenima Vodenog planeta i uživanje u vodenim atrakcijama, animacijskim aktivnostima i u bogatoj gastro ponudi u kojoj i klinci pronađu omiljena jela.


Podružnica I. G. Kovačić zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, s ciljem da im pruži sigurnost i podršku, ojača njihovo samopouzdanje i pripremi ih za samostalan život. Odlazak u Terme Tuhelj stoga je za ovu djecu bio više od izleta – prilika da stvore neprocjenjiva iskustva i uspomene za čitav život. Većina ove djece, zapravo, u svojim obiteljima nikada nije imala priliku iskusiti ono što se njihovim vršnjacima podrazumijeva – otputovati i provesti bezbrižne praznike.

Kad tvrtke imaju zajednički cilj humanitarni projekti poput ovih moraju uspjeti. U suradnji s našim partnerom Glovom prije svega željeli smo razveseliti djecu, ali i senzibilizirati javnost, odnosno pokazati da svatko od nas, i najmanjim angažmanom, može nekome uljepšati život. Osmijeh djeteta za nas je najveća radost, a spoznaja da smo mu mi to omogućili iznimno nam znači i potiče na još ovakvih akcija, rekao je Vasja Čretnik, direktor Terma Tuhelj.

PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox