Urbani festival umjetnosti i wellnessa

06/07/2016

Pod okriljem splash događanja na Vodenom planetu i u SpaAreni hotela Well**** Termami Tuhelj  traje  1. Urbani festival umjetnosti i wellness-a koji vas oduševljava svakog tjedna. Iz nas je Tjedan glazbe u kojima su mnogi stihoklepci nastojali opjevati Terme Tuhelj i pritom zabavili cijelo kupalište, a vikend je bio rezerviran za neponovljivi Fresh island pool party koji je oduševio sve kupače. Atomic dance factory digao je na noge cijelo kupalište, a poznati taktovi DJ Phat Phillia i DJ Chilla natjerali su nas na ples. Savršena atmosfera, vodene atrakcije, kokteli u vodi,valovi…za svakog po nešto.

Kada se atmosfera Vodenog planeta utišala, preselili smo se u SpaArenu gdje nas je dočekala degustacija vinarije Vuglec koji su gostima prezentirali svoja nagrađivana vina te koncert poznatog hrvatskog pjevača Gorana Karana koji se u Termama Tuhelj osjeća kao kod kuće. Besplatne degustacije i koncerti dio su Art&Wine festa koji se održava svake subote s početkom u 20:30 h.

Splash ljeto ide i dalje stoga ove godine Terme Tuhelj moraju biti dio Vašeg plana. U mjesecu srpnju očekuje Vas plesne radionice Atomic dance factory-a koji će u sklopu svog kampa okupiti domaće i inozemne plesače. Nastavit će s Water balloon challengom 16.7. gdje će event gađanjem vodenih balona s Jaruna preseliti na Vodeni planet, 23.07. a Splash art danom gdje gosti uživati u društvu doktorice umjetnosti Mirjane Smolić dok je 30.07. rezerviran za tradicionalnu Tuheljsku noć. No ni Art&Wine ne spava, nego nastavlja po planu gdje Vas očekuje: Ksenija Erker i Zoran Mišolongin u mjuziklu „Takvim sjajem može sjati“, 9.7., slovenska grupa Osti jarej 13.7., The Southern hotel beda 23.7.,  Tomislava Golubana 6.8., Marija Rašića i Balkan ZOO ensamble  13.8. te benda Only friends and family 20.8. Podršku festivala dali su i lokalne vinarije Sever, Vuglec, Zdolc i Prekratić. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Detaljan program festivala pronađite na www.terme-tuhelj.hr  PS/S.P.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox