Wine EnoGASTRO Vip Event i u Zagrebu

29/06/2021

Posljednji Wine EnoGASTRO Vip Event ove godine održat će se po prvi put u Zagrebu (01.07.- restoran Tagliata).


Agencija Ricerca Mercato je i u ovim, vrlo neizvjesnim vremenima, odlučila nastaviti s organizacijom evenata kojima želi pomoći ugostiteljima i turističkim djelatnicima da svoju uslugu i ponudu dignu na još jedan nivo više. Partneri ovog hvalevrijednog projekta su Hrvatska turistička zajednica, Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba, Zagrebačka županija, Turistička zajednica zagrebačke županije, Hrvatska gospodarska komora ŽK Zagreb i Obrtnička komora Zagreb, a sam projekt je i pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i Ministarstva poljoprivrede.

Goste ove godine očekuju brojne edukativne radionice, puno domaćih izlagača s kvalitetnim proizvodima te humanitarna večera sljubljivanja hrane i vina i humanitarni Cooking show. U samoj pripremi Cooking showa i degustacijske večere sudjeluje gastro chef Dragan Jovanović i Luka Dančulović.

Iznimno kvalitetna predavanja još kvalitetniji govornici voditi će Mira Šemić, Mario Meštrović, Filip Sarilar, Manuela Maras i Kruno Filipović i Filip Savić.

Ukoliko ste zaposleni u ugostiteljstvu ili u nekom drugom poslu usko povezanim s turizmom, a želite prisustvovati ovom događaju, možete rezervirati svoje mjesto na web stranici https://dantes.biz/ (ulaz na event i sve je besplatno). PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox