Aplikaciju za brzo zapošljavanje u turizmu i ugostiteljstvu

12/09/2018

Mladi tim iz Hrvatske i Velike Britanije izradio je aplikaciju za zapošljavanje u turizmu i ugostiteljstvu, koja je od danas dostupna za Android, a uskoro i iOS uređaje.


Rijecki startup Dokes izradio je jedinstvenu aplikaciju namijenjenu isključivo poslodavcima i djelatnicima u turizmu i ugostiteljstvu. Korištenjem Jobs Now aplikacije na najbrži način se povezuju djelatnici i poslodavci. Specifičnost aplikacije leži u jednostavnom gumbu pomoću kojeg korisnici mogu kontrolirati da li su dostupni za rad ili ne. Klikom na oznaku „available for work“ djelatnici postaju vidljivi na listi i mapi poslodavcima.

Ukoliko djelatnik nije dostupan za rad svakako može i dalje koristiti aplikaciju, ali u tom slučaju poslodavci ne mogu vidjeti njegov profil. Aplikacija je izrađena za svjetsko tržište i radi potpuno autonomno u zemlji u kojoj se koristi.

Djelatnici
Kreiranjem profila djelatnici se mogu predstaviti i biti primjećeni od strane poslodavaca širom svijeta. Korisnici imaju mogućnost popuniti profil sa svojom biografijom, radnim iskustvom i da li traže povremeni ili stalni posao.  Aplikacija pruža mogućnost brzog pretraživanja otvorenih radnih mjesta sortiranih prema geo lokaciji i djelatnostima. Osim pretraživanja oglasa djelatnici imaju mogućnost direktno kontaktirati poslodavce putem njihovih stranica unutar aplikacije. U aplikaciji se ujedno mogu naći tečajevi za prekvalifikaciju kao i vijesti iz svijeta ugostiteljstva i turizma.

Poslodavci
Poslodavci imaju mogućnost pretraživanja baze registriranih djelatnika dostupnih za zapošljavanje prema geo lokaciji i njihovim djelatnostima. Djelatnike mogu kontaktirati putem jednog klika. Unutar aplikacije poslodavci mogu oglašavati otvorena radna mjesta. Svi poslodavci koji su u Jobs Now aplikaciji imaju i svoje stranice putem koji ih potencijalni djelatnici mogu kotaktirati. 

 

U želji da rješimo problem nezaposlenosti i pomognemo što većem broju ljudi da na brži način dođu do posla, kao i poslodavcima da na što brži način dođu do djelatnika, osmislili smo jedinstven proizvod koji nudi rješenje.

Jobs Now aplikacija je izrađena po svim standardima Europskog tržišta i besplatna je za sve korisnike.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox